AnaSayfa / Genel / Kahve falında geline ağlamak

Kahve falında geline ağlamak

Kahve falında geline ağlamak yaşadığı üzüntünün sona ereceğine, kendisi için kötü düşünen kişilerin bu düşüncelerinden vazgeçeceklerine ve falı kapatan kişinin çok mutlu olacağına, kendi hayatıyla ilgili kararları tek başına alamayacağına, ailesinin kararları ile yaşamak zorunda kalacağına ve bu durumun kendisine büyük bir mutsuzluk getireceğine, dedikodudan ve iftiradan sakınacağına, hayalini kurduğu şeylerden günden güne uzaklaşacağına, küskünlüklerin ve kırgınlıkların biteceğine, alınan borçların kısa süre içinde ödeneceğine, yapılan hataların telafi edileceğine ve hayırlı bir işi bitirmek için çıkılan yolda karşılaşılan engellerin aşılacağına, kişinin kendi hayatına yeni yönler vermek adına girişimlerde bulunacağına, aile içinde saadetinin artacağına, kısa süre içinde büyük kazanç sahibi olunacağına işaret eder.

Kahve falında geline ağlamak gördüyseniz:

  • Ya da zaman içerisinde etkinliği azalmış olabilir.

Kahve falında gelin görüp ağlamak başarılarının daha fazla kişi tarafından takdir edileceğine, kaderinin ve hayatının güzelleşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında gelinle ağlamak olaylı günler geçireceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına, hayırlı bir işe başlayacağına tabir olunur.

Kahve falında gelin olup ağladığını görmek yakın bir zaman içinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, hikmetli, kudretli kişiler arasına gireceğine ve hidayete ermeyi başaracağına işarettir.

Kahve falında gelinin arkasından ağlamak hayatının bir anda olumlu bir yönde değişme göstereceğine, hayırlı  ve bol kazançlı bir işe girip zenginliğe sahip olacağına, sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında geline ağlamak dünya malına kavuşulacağına, iş hayatını baltalayacak bir kişi yüzünden iş hayatının sona ereceğine, bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında geline sarılıp ağlamak ince eleyip sık dokuması sayesinde kendisi için hep doğru ve isabetli adımlar atmayı başaracağına, en pahalı evlerde oturacağına, en son model, en gösterişli arabalara bineceğine inanılır.

Kahve falında gelininin ağladığını görmek hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine, sonrasında bu kimseyle bir süreliğine küs kalınacağına alamet eder.

Kahve falında tanıdık birini gelin görmek sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine, bağlılıkların zayıflayacağına ve fal sahibinin kendi hayatının kontrolünü alabilmek için yoğun mücadeleler içine gireceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir