AnaSayfa / Genel / Kahve falında gelinle ağlamak

Kahve falında gelinle ağlamak

Kahve falında gelinle ağlamak maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, stres ve sıkıntı gibi durumlarla sık sık karşı karşıya kalacağına, uzak bir yerden kötü haberler geleceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına, rahatının ve lüksünün de yerinde olacağına, elin bollaşacağına, son model arabaya sahip olacağına, lüks tüketime büyük bütçe ayırabileceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği bir bebeğe kavuşacağına, kazanılan paraların hayır için kullanılacağına, hem kendisini hem ailesini çok mutlu edecek bir haber alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gelinle ağlamak gördüyseniz:

  • Sizin için özel bir kişiyle gelecek planları yapabilirsiniz.

Kahve falında gelin görüp ağlamak sıkıntılarının ve sorunlarının sona ereceğine, atılacak adımlarla en doğru kararın verileceğine işarettir.

Kahve falında gelinin arkasından ağlamak sıkıntıların ve dertlerin başgöstereceğine, elde bulunan bazı taşınmazların elden çıkartılacağına alamet eder.

Kahve falında geline sarılıp ağlamak çok büyük kazançlar elde edileceğine, ileride yapılacak çalışmalar için deneyim kazanılacağına, elinin kolunun bağlanacağına, kendisini çok çaresiz ve çözümsüz hissedeceğine delalettir.

Kahve falında gelinle ağlamak amaçların gerçekleşmeyeceğine, daha iyi bir eve çıkılacağına işaret eder.

Kahve falında gelininin ağladığını görmek sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine, ün sahibi birisi olunacağına işaret eder.

Kahve falında geline ağlamak rahat edeceğine ve huzur duyacağına, hem de inancını tazeleyerek pek çok cami, medrese ve tarihi mekanları gezerek, maneviyatını daha ön planda tutacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gelin olup ağladığını görmek iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine, ferahlık ve aydınlık dolu günlere ulaşılacağına tabir olunur.

Kahve falında damatsız gelin görmek geçiminin çok daha kolay hale geleceğine, çok güzel günler geçirileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir