AnaSayfa / Genel / Kahve falında gelin görüp ağlamak

Kahve falında gelin görüp ağlamak

Kahve falında gelin görüp ağlamak adeta dünyaya yeni bir pencereden bakmaya başlayacağına, sağlığının yerinde olacağına, rakiplerini ve düşmanlarını geride bırakacağına, yatırımlarından ve yeni girişimlerinden hayır ve yüz güldürecek gelişmeler elde edeceğine, mal sahibi olacağına, işlerinin yoluna gireceğine ve hayatını gözden geçirerek kendisini kötü duruma düşüren şeylerden uzak duracağına, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, sürekli sorunlar ile meşgul olacağına, hiç düşünmediği kadar büyük başarılar kazanacağı bazı işlere gireceğine tabir olunur.

Kahve falında gelin görüp ağlamak gördüyseniz:

  • Sağlam temellere dayanan bir fikrin karlı sonuçları olabilir.

Kahve falında gelin görüp ağlamak iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük ve hayırlı kazançlar sağlayacak fırsatlarla karşılaşacağına, gerçekleştireceği projeler sayesinde şansının açılacağına, sevdiği kişiler ile çok güzel günler geçireceğine, keyfinin, huzurunun ve sıhhatinin yerinde kalacağına alamet eder.

Kahve falında gelin olarak görülmek işlerini çok iyi bir şekilde idare edeceğine, bol kazançlı günler geçireceğine, istediği ve gerçekleştirmek için zaman kolladığı şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine ve çok büyük mutluluk duyacağına, zahmeti işlerin kolaylaşacağına yorulur.

Kahve falında yılan görüp ağlamak ilim irfan öğreneceğine, başarılı olacağına tabir olunur.

Kahve falında sevdiğin birinin öldüğünü görüp ağlamak nimet bolluğu yaşayacağına, kişinin merhameti sayesinde her canlıya ihtimam göstereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölmüş babayı görüp ağlamak bir sebeple çok zor zamanlar yaşayacağına, sağlık içinde yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında babayı görüp ağlamak yediği ekmeğin verimli olacağına, zor zamanlar geçireceğine, kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına tabir olunur.

Kahve falında yakının öldüğünü görüp ağlamak problemlerinin biteceğine, çekilen çilelerin ve eziyetlerin kısa zaman içinde sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının öldüğünü görüp ağlamak hiç istemediği halde birçok zorlukla karşılaşacağına, adım atacağı bir işte karşısına çıkacak bir sorundan ötürü ilerleyen dönemlerde de tökezleyeceğine, istenen şeylerin gittikçe daha büyük zarar vereceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir