AnaSayfa / Genel / Kahve falında gelinin arkasından ağlamak

Kahve falında gelinin arkasından ağlamak

Kahve falında gelinin arkasından ağlamak sıkıntısız ve rahat bir hayata sahip olunacağına, gözünü bürüyen mal hırsı nedeniyle çok yanlış yollara gireceğine ve belalı kişilerle iş birliği yapacağına, daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, çok mutlu olacağına, büyük çalışmalar gerçekleştirerek hiç olmadığı kadar başarılı olacağı bazı işlere gireceğine, endişelerinin bitip yerini mutluluğun alacağına, özgürlüklerine sahip çıkan fal sahibinin gelecekte daha başarılı biri haline geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında gelinin arkasından ağlamak gördüyseniz:

  • Evinizde yapacağınız değişiklikler ya da evinizle ilgili atacağınız adımlar yaşam standartlarınızı yükseltmenizi sağlayabilir.

Kahve falında gelinin arkasından ağlamak yaşam standartlarını yükselteceğine ve maddi imkânlarını arttıracağına, çok rahat ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, eline geçen her işi hayırlı bir şekilde gerçekleştireceğine alamet eder.

Kahve falında sevgilinin arkasından ağlamak aile hayatında çok mutlu zamanların yaşanacağına, canın derdine düşeceğine ve evden çıkamaz olacağına rivayet eder.

Kahve falında ölünün arkasından ağlamak büyük bir ferahlama yaşayacağına, gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölen kişinin arkasından ağlamak hiçbir sorun yaşanmayacağına, ele geçen kazancın pek bereketli olmayacağına rivayet eder.

Kahve falında ölmüş annenin arkasından ağlamak insanların içinde güzel bir mevkiye sahip olacağına takdir ve sevgi göreceğine, yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine işaret eder.

Kahve falında cenazenin arkasından ağlamak bilincin artacağına ve zihinsel açıdan çok berrak bir dönem geçirileceğine, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine bu sayede işinde zafer elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında bir ölünün arkasından ağlamak kişinin dünya mallarının ve lezzetlerinin çoğunluğu ile nasipleneceğine, elinde olan parayı bir anda karşısına çıkan bir durumdan ötürü harcamak zorunda kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında babanın arkasından ağlamak kazana ve haklı çıkan tarafın kendisi olacağına, bu sayede sağlığının da huzurunun da yerine geleceğine, hayır işlerinde zaman harcanacağına ve rahat edilecek bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir