AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanıdık birini gelin görmek

Kahve falında tanıdık birini gelin görmek

Kahve falında tanıdık birini gelin görmek hedeflerine ulaşacağına, hayallerini gerçekleştireceğine, kısa zamanda işlerinin çok rahat edeceği şekilde ilerleyeceği ve güzel günler yaşanacağı bir döneme gireceğine, yüzünün yeniden gülmeye başlayacağına, huzurunun da yerine geleceğine, güllük gülistanlık olacağına, şansının açılacağına, kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine, helal lokma yiyeceğine ve gönül rahatlığı içinde olacağına, huzurun ve mutluluğun da bir ömür devam edeceğine, eğitim hayatında bir kariyer yapılacağına, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, sorunlarının çözülmesi ve borçlarının ödenmesi için bu kişiden yardım alınacağına tabir olunur.

Kahve falında tanıdık birini gelin gördüyseniz:

  • Hedeflerinizden şaşmamalısınız.

Kahve falında tanıdık gelin görmek ruhsal ve parasal olarak istenmeyen bazı olaylar yaşanacağına, sevilen kişilere bazı sürprizler yapılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tanıdığını gelin görmek yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine, kendisine zafer getirecek yatırımlara gireceğine işarettir.

Kahve falında tanıdığın birinin gelin olduğunu görmek hayatının kolaylık, güzellik, huzur, bolluk ve bereket içinde geçeceğine ve hiçbir isteğinin havada kalmayacağına, hayata ve işine dört elle sarılacağına ve bu mutlu halini diğer insanlara da geçireceğine delalettir.

Kahve falında tanıdık birini gelin görmek kötü haberler alacağına, başarısızlığa düşeceğine, hasret çekileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında gelinlik giyip gelin olmak sevdiği bir kişinin uzun zamandan beri arzuladığı bir şeyi kendisine hediye olarak vereceğine ve daha önce kaçırdığı bir fırsatın tekrar kapısını çalacağına, çok büyük projeler gerçekleştirip yüklü miktarda kazanç elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bekar kızını gelin görmek hayatını yoluna sokacağına, fırsatları kaybetmesine ve çok büyük zararlara girmesine rağmen yine kendi kontrolünü kaybetmeyip sakin olduğuna bundan sonra karşısına çıkacak başka fırsatları ve işleri bekleyeceğine ve çok daha iyi fırsatlar ile karşılaşacağına yorulur.

Kahve falında gelin birini görmek büyük aşamalar kaydedeceğine, çok daha iyi yerlere geleceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapacağına, anne babanın çok hoşuna gidecek bir adım atılacağına delalet eder.

Kahve falında gelin güvey görmek cebinin para göreceğine, aklına koyduğu şeyi kısa zamanda gerçekleştireceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir