AnaSayfa / Genel / Kahve falında geline sarılıp ağlamak

Kahve falında geline sarılıp ağlamak

Kahve falında geline sarılıp ağlamak kişinin büyük heveslerle girdiği işlerinin başarısızlıkla sonuçlanacağına, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, uzak yoldan gelen bir akrabanın yardımıyla hayırlı bir ortaklığa girileceğine ve sevilen bir kişi olunacağına, büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine, yapılan bütün işlerde kazanç sağlanacağına, iş seyahatine çıkacağına ve oradan büyük başarılarla döneceğine, keyfinin ve yaşam enerjisinin yerine geleceğine, işlerin ve projelerin başarı ve kazanç getireceğine, çok mutlu olacaklarına ve çok güzel bir hayat sürüleceğine işaret eder.

Kahve falında geline sarılıp ağlamak gördüyseniz:

  • Yaşam tarzınızı iyileştirmenizi sağlayacak anlaşmalar yapmalısınız.

Kahve falında geline sarılıp ağlamak atacağı adımla ilgili bütün seçenekleri kontrol edeceğine, bazı sorunlar yaşanmasına rağmen istenen her şeye sahip olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gelininin ağladığını görmek üzüntü duyduğu olayları tek başına düzelteceğine, çok kazançlı bir çalışmanın ortaya konabilmesi için bazı adımlar atılacağına ve eş, dost ya da akrabalardan birisinin vereceği destek sayesinde de işlerin daha iyi bir hale getirileceğine delalet eder.

Kahve falında gelin görüp ağlamak kısmetin artacağına ve şansın döneceğine, bazen de kişinin bir tehlike ile karşı karşıya kalacağına rivayet eder.

Kahve falında gelinin arkasından ağlamak harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına, makbul olan yollardan ayrılmayacağına, kötü işlere girmeyeceğine, zor bir duruma düşüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında gelin olup ağladığını görmek çok üst mevkilere kadar yükseleceğine, sıkıntıların kısa zamanda çözüme kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında geline ağlamak borçların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, yorgunluktan ve uzun zamandan beri aynı işi yapmaktan ötürü çok sıkıntılı olacağı, bu yüzden dinlenmesi ve kendisini toparlaması gerektiğine aksi takdirde iş için yeterli konsantrasyona ve enerjiye tekrar kavuşamayacağına inanılır.

Kahve falında gelinle ağlamak ticaretinin büyüyeceğine, ona göre davranacağına yorulur.

Kahve falında geline sarılmak işlerinden olumlu geri dönüşler alacağına, prestij kazanacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir