AnaSayfa / Genel / Kahve falında gelin ve altın görmek

Kahve falında gelin ve altın görmek

Kahve falında gelin ve altın görmek şansının bir ömür yaver gideceğine, aksi takdirde çaresiz kalacağına, ancak bu duruma rağmen sevdiği ve değer verdiği insanlara yardım edeceğine, çok büyük hayır duaları alacağına, daha büyük işler almak için referans olarak kullanılacağına, kariyer planında çok büyük aşama kaydedileceğine, ortaya koyacağı başarılar sayesinde kazancının sürekli artacağına, sevdiği bazı kişiler ile çok rahat edeceği ve büyük kazanç elde edeceği bir işe gireceğine, sıkıntıların çok kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve kazanılan paranın Allah yolunda harcanacağına işarettir.

Kahve falında gelin ve altın gördüyseniz:

  • Stratejinizi diğer tarafın hamlelerine göre ayarlamalısınız.

Kahve falında gelin altın görmek yarınlara olan bakış açısının olumlu yönde değişeceğine, yapılan çalışmaların sürekli artarak başarı sağlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gelinin üzerinde altın görmek eşine değerli hediyeler alacağına ve onu mutlu etmek için her türlü fedakarlığı göstereceğine, işlerinde kısa bir süre içinde çok büyük kazanç sağlayacağına rivayet eder.

Kahve falında gelin ayakkabısının altına isim yazmak kendisine yeni bir hayat kurup yeni bir iş bularak yeni bir şeyler gerçekleştireceğine, evlerine dünürcü geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında geline altın vermek varolan borçların ödeneceğine, bir sebeple yeni bir yola başvurulacağına işaret eder.

Kahve falında altın bilezikli gelin görmek anne ve babanın tartışmasına tanık olunacağına, büyük sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına işarettir.

Kahve falında gelinde altın görmek maddi olarak çok zarar edileceğine ve kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına, gerek aile hayatında gerekse de iş hayatında bazı üzüntüler yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gelin ve altın görmek kişinin muradına ereceğine ve hayattan yana en büyük beklentisini yaşama şansına nail olacağına, maddi açıdan büyük zarar edileceğine alamet eder.

Kahve falında gelinin üstünde altın görmek maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma geleceğine, yarıda kalan işlerini tamamlayacağına, dileklerin yerine geleceğine, tövbelerin kabul olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir