AnaSayfa / Genel / Kahve falında gelin altın görmek

Kahve falında gelin altın görmek

Kahve falında gelin altın görmek sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, hayırlı bir yuva kurulacağına, rakip olarak görülen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, hayatın mutluluk içinde geçeceğine, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, işlerinin bozulup, çalışma hayatının aksiliklerle dolu olacağına, çevresi tarafından arkasından dua edecek kimselerin çok olacağına, kısa süre içinde büyük başarı sağlanacağına, sevdiği kişilerin üzülmesine sebep olacağına, gözü kara davranarak önemli ve büyük kararlar alarak böyle adımlar atacağına, huyu ve karakteri ile kişiyi derinden etkileyecek bir bayanın karşısına çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında gelin altın gördüyseniz:

  • Neler yapabileceğinize odaklanmalısınız.

Kahve falında geline altın kolye takmak emek sarf etmeden ve yorulmadan kazanç sahibi olacağına, sorunlu bir akrabanın yardımına koşulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gelinde altın görmek işlerin bozulacağına, kazancın düşeceğine, yeni bir şehre taşınıp yeni bir işe gireceğine rivayet eder.

Kahve falında altın takılı gelin görmek hacetinizin giderilmesine, iş konusunda yeni yatırımlar yapılacağına delalettir.

Kahve falında gelinin üstünde altın görmek zorlu bir dönem geçirileceğine, daha sonra yaşanacak tatsız bir olayın ardından haklı olunduğunun anlaşılacağına, ilerleyen zamanlarda çok iyi işlere imza atılacağına, varolan borçların ödeneceğine yorulur.

Kahve falında gelin altın görmek onları her türlü zorlukla mücadele edebilmeleri için motive edeceğine, epey bir kazanç getireceğine ve bereketli olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gelin üzerinde altın görmek geçim sıkıntısı içine düşeceğine, tartışmalar yaşanıp aile huzurunun tamamen bozulacağına rivayet eder.

Kahve falında geline altın bilezik takmak büyük sıkıntı ve yaşanılacak acıya, kişinin başkaları ile muhabbetinin artacağına inanılır.

Kahve falında gelinin kolunda altın görmek onun tarafından iyiliklerle, güzelliklerle ve hayırla mükafatlandırılacağına, kötü sözler duyacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir