AnaSayfa / Genel / Kahve falında gelinin üstünde altın görmek

Kahve falında gelinin üstünde altın görmek

Kahve falında gelinin üstünde altın görmek daha sonra kazanılan bu paralar ve mallar ile yeni işlere girileceğine, maddi kayıpların sona ereceğine, aile hayatı içinde rahat edeceğine, kötü alışkanlıklarını hayatından çıkaracağına, sıkıntılarından ve sorunlarından eser kalmayacağına, iş hayatı içinde yaşadığı üzücü olaylardan kısa süre içinde kurtulacağına, hayal kırıklığı olmadan, inandığı ve sevdiği insanlarla hoş sohbet ederek, iyi zamanlar geçireceğine, azimle ve sabırla çalışarak işlerini çok iyi bir düzeye taşıyacağına ve hayırlı kazançlar elde ederek çok iyi bir kariyer edineceğine, uzun ya da günübirlik bir tatile çıkacağına ya da arkadaşlarıyla daha önce hiç gitmediği bir mekâna gideceğine delalettir.

Kahve falında gelinin üstünde altın gördüyseniz:

  • Bazı gerçeklerden sakınmanızın karşı tepkileri sizi zorlayabilir.

Kahve falında gelinin üstünde altın görmek harama göz dikmeyeceğine, alın teri ve namusu ile çalışarak helal yaşayacağına, mutluluk gözyaşı dökeceğine delalet eder.

Kahve falında beyaz at üstünde gelin görmek uzun zamandan sonra daha büyük sıkıntılar yaşayacağına, çok kıskanacağı bir kişi olacağına tabir olunur.

Kahve falında deve üstünde gelin görmek maddi ve manevi olarak çok sıkıntı çekeceğine, hayatının hep aynı düzende devam edeceğine işaret eder.

Kahve falında atın üstünde gelin görmek rakipleri ile daha kolay rakip eder olacağına, onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine, onlar yesin diye ekmeksiz kalmayı göze alacağına işaret eder.

Kahve falında devenin üstünde gelin görmek çok kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, içindeki huzursuzluktan kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gelin ayakkabısının altına isim yazmak çok sevilen bir kişi ile yaşanan bir ayrılığın sona ereceğine, arkadaşlar arasında tatlı bir rekabet yaşanacağına, emeklerinin heba olacağına inanılır.

Kahve falında gelin ve altın görmek yalandan uzak durup, ruhsal korkularından da arınacağına, yeni bir sosyal çevreye kavuşulacağına tabir olunur.

Kahve falında geline altın takmak sorunlu bir hayat yaşayacağına, sevdiği kişiler ile büyük atılımlar gerçekleştirerek kendi işini kuracağına ve daha büyük kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir