AnaSayfa / Genel / Kahve falında geline altın vermek

Kahve falında geline altın vermek

Kahve falında geline altın vermek sevdiği kişilere yardımcı olacağına, zor bir durumda olan çalışmaların ve projelerin rahatlayacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok hayırlı işler gerçekleştireceğine, girilen birçok işte doğru kararların verilmesi ve akıllıca adımların atılması ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, çalışmaların birçok kişi tarafından takdir göreceğine, mal mülk sahibi olunacağına, ticarette daha fazla kar elde edeceği alanlara yöneleceğine, falı kapatan kişinin suskunlaşacağına, sorunlarını çözüme kavuşturacağına, üzüntülerinden kurtulacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların, kavgaların ve huzursuzlukların son bulacağına, mutluluğun aileye geri döneceğine, çalışma hayatıyla ilgili çok büyük bir sorumluluk almak zorunda kalınacağına alamet eder.

Kahve falında geline altın vermek gördüyseniz:

  • Çevrenizde çok fazla fırsat ya da olanak olmasına rağmen, kalbiniz ya da sezgileriniz sizi yanlış yöne sevk edebilir.

Kahve falında gelinin üzerinde altın görmek uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, fal sahibi bir kadınsa kocasının öleceğine rivayet eder.

Kahve falında gelinin kolunda altın görmek büyük bir gelir toplayacağına, büyük bir şansın elden kaçırılacağına delalet eder.

Kahve falında altın takılı gelin görmek çevresinin hayırlı kimselerle dolacağına, hatalarından ve yanlışlarından ders çıkaracağına, mutluluğun ve başarının sırrını çözmeyi bileceğine rivayet eder.

Kahve falında altın ve gelin görmek zarar edilen durumların kısa süre içinde kara geçirileceğine, maddi durumun düzeltileceğine ve askıda tutulan işlerin başarıyla nihayete vardırılacağına, küskün kişilerin arkadaşları aracılığı ile barıştırılacağına alamet eder.

Kahve falında altınlı gelin görmek sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, şanssızlık ve kısmetsizlik yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında geline altın takmak kısa vadede elde edilen karın çok daha fazlasının uzun vadede elde edileceğine, zorlu yollardan geçerek çok başarılı bir kariyer ortaya koyacağına tabir olunur.

Kahve falında düğünde geline altın takmak çok iyi işler yapılacağına, daha sonra yaşanacak tatsız bir olayın ardından haklı olunduğunun anlaşılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gelin üzerinde altın görmek geçim kaygısı ve sıkıntısı yaşamayacağına, hedeflerinin gerçekleşeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir