AnaSayfa / Genel / Kahve falında gelin tokası görmek

Kahve falında gelin tokası görmek

Kahve falında gelin tokası görmek sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan yardımcı olunacağına, gayrimenkul işine girileceğine, yönetici makamına geleceğine ve kendisi ile gurur duyacağı önemli ve büyük işlere imza atacağına, kişinin hayatında eksik olanları tespit ederek tamamlayacağına, istemeden de olsa ailesi ve çok sevdiği arkadaşları ile arasının açılacağına, fal sahibinin fakirleşeceğine, çok başarılı işlere imza atacağına, mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına, zarar edilen işlerin düzeleceğine, kardeşler arasında uzun zamandan beri yaşanan büyük tartışmaların sonlanacağına, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında gelin tokası gördüyseniz:

  • Sizin arkanızdan bazı işler çevirmeye çalışan kişiler olabilir.

Kahve falında gelin tokası görmek kendisine uygun bazı projelere girerek uzun bir zaman boyunca kendisine yarar sağlayacak kişiler ile tanışacağına, hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, hayırlı bir evlat sahibi olunacağına rivayet eder.

Kahve falında birine toka vermek kişinin pek çok açıdan kendisini mutlu ve yenilenmiş hissedeceğine, ailesi ve arkadaşları ile çok huzurlu, mutlu ilişkiler kuracağına, eline geçen paranın büyük bir kısmını kaybedeceğine işaret eder.

Kahve falında bir erkekten toka almak geleceğinin gerçekten de kısmetlerle dolacağına, yolunun hep açık olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kelebek toka görmek girmek istediği işlere sorgulama yapıp ölçüp biçtikten sonra gireceğine, kazançlı işler yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında toka taktığını görmek çekilen zahmetin çoğalacağına, çok daha fazla adım atacağına rivayet eder.

Kahve falında tokalı kemer görmek dertlerin dermanının bulunacağına, para kazanmaya başlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında saç tokası vermek büyük kazanç elde edeceğine, elindeki fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hayırlı ve uğurlu kazançlar elde edeceğine, parasal sorunları birkaç hamle ile çözüme kavuşturacağına, bazı büyük sorunlarla karşılaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında altın toka takmak atılan adımların boşa çıkacağına, sevincine ve mutluluğuna kavuşmayı başaracağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir