AnaSayfa / Genel / Kahve falında kelebek toka görmek

Kahve falında kelebek toka görmek

Kahve falında kelebek toka görmek onlarla arasının açılacağına, bazı sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacağına, dargınların barışacağına, sahip olduğu malın miktarında artış yaşanacağına, üzüntü veren bir durumun iyice araştırılıp çözüme kavuşturulacağına, kısmetli bir kişi olunacağına, büyük bir ortaklık yapılacağına, sorunların son bulacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine yorulur.

Kahve falında kelebek toka gördüyseniz:

  • Yaraların sarılması için gayret göstermeniz gerekiyor.

Kahve falında kelebekli toka görmek kazancın büyük bir kısmının kaybedileceğine, işlerin kapanacağına, kişinin tüm isteklerine aynı anda ulaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kelebek toka görmek karşısına hayırlı kapıların açılacağına bu sayede kurtuluşunun da kesin olarak gerçekleşeceğine, güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine işaret eder.

Kahve falında kelebek tokası görmek belaya ve derde düşeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde kullanacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde ortadan kaldıracağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve büyük atılımlar gerçekleştireceğine işarettir.

Kahve falında gelin tokası görmek uzun zamandan beri çözülemeyen problemlerin nihayete erdirileceğine, hasretin biteceğine, istenilen bir eşyaya, mala ya da bir ziynet eşyasına sahip olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tel toka bulmak şifaya ve çarelere kavuşacağına, yaşama dört elle sarılacağına ve gelecek ile ilgili beklentiler içine gireceğine işaret eder.

Kahve falında toka seçmek yakın zaman içinde çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, çok büyük başarılar kazanılacak işlere gireceğine işarettir.

Kahve falında saçına toka taktığını görmek onlardan yana hayır ve itibar göreceğine, günah ve suç işleyeceğine, nefsine uyacağına tabir olunur.

Kahve falında kopmuş toka görmek hayatının afiyette geçeceğine, kazancı arttıracağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir