AnaSayfa / Genel / Kahve falında saç tokası vermek

Kahve falında saç tokası vermek

Kahve falında saç tokası vermek eski hayatının neredeyse tam tersi bir hayat seçeceğine, diz dize ve yanak yanağa yaşayacağına, sağlığının kötüye gideceğine, bunun kendisine başarı, mevki, zafer ve bol kazanç getireceğine, elindekilerle yetinmeyi bileceğine ve küçük şeylerle bile mutlu olacağına, atılan adımların az miktar kazanç sağlayacağına, bir sebeple her geçen gün daha büyük bir üzüntüye düşüleceğine, yakın bir zamanda işin başına geçileceğine delalet eder.

Kahve falında saç tokası vermek gördüyseniz:

  • Yapacağınız işlerde kendinizi yeterli bulamayabilirsiniz.

Kahve falında saçına toka taktığını görmek geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine, iyi insanlarla arkadaş olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında saça toka takmak mesleki ve ticari olarak kazancının artacağına, layık olduklarının Allah tarafından da, kul tarafından da kendisine nasip edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz saç tokası görmek kısmetli bir kişi olunacağına, gözden uzak olduğu zaman gönüllerden de uzak olacağına tabir olunur.

Kahve falında saçına toka takmak sıkıntıya, zorluğa ve darlığa düşeceğine, sevilen insanlarla araya mesafelerin, dargınlıkların ve çıkar çatışmalarının gireceğine, huzuru bozulan fal sahibinin yanlış adımlar atacağına alamet eder.

Kahve falında saç tokası almak işlerine bereket geleceğine, büyük maddi ve manevi kayıplara uğranacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında saç tel toka takmak çok hayırlı sonuçlar elde edebileceğine, böylece maddi imkânların genişleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında saç toka takmak hayırsız bir kişinin sebep olduğu sıkıntıya çözüm olacağına, iş hayatında attığı adımlardan çok büyük zararlar ile çıkacağına delalet eder.

Kahve falında yeşil saç tokası görmek büyük bir mutluluk ve sevinç dolu bir haber alacağına, kişinin korkularından, endişelerinden kurtulacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir