AnaSayfa / Genel / Kahve falında birine toka vermek

Kahve falında birine toka vermek

Kahve falında birine toka vermek çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve sonraki dönemlerde bu durumdan kaynaklanan sıkıntılardan çok çekeceğine, aile içinde anlaşmazlıklar yaşayacağına, rızkının eksileceğine, başarılı çalışmalara ortak olunacağına, başka başka yerlere seyahat edeceğine, çalışma bittiğinde hem gören ve bilen herkesi çok şaşırtacağına, kişinin yaptığı hayırseverlik ve yardım neticesinde de manevi anlamda çok mutlu hissedeceğine, sevdiği kişilerden kötü sözler duyacağına, hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine ve ferahlığa çıkacağına delalet eder.

Kahve falında birine toka vermek gördüyseniz:

  • Hassas bir konu yüzünü gösterebilir, ortak zemin bulmaya çalışmanızda fayda var.

Kahve falında inci toka görmek dost sanılan kişilerin, düşman olduklarının anlaşılacağına, kendisinden çıkarı olan ve maddi olarak kişiyi kullanmak isteyen biriyle tartışma yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında bir erkekten toka almak çeşitli iş denemeleri sonunda en uygun işe karar vereceğine, kendisini rahat ettirecek bir iş yapacağına inanılır.

Kahve falında saç tokası görmek arkadaşları ile ve tek başına katılacağı bu aktiviteler sayesinde çok mutlu olacağına, iş hayatındaki yorgunluğunu bu sayede atacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, borçlarından kurtulup rahat bir nefes alacağına yorulur.

Kahve falında kırmızı toka takmak kazançtan yana istediği rakamları elde edeceğine, her zaman karşılaşılan güzel şeylerin farkına varılacağına işarettir.

Kahve falında siyah tel toka görmek zahmetli bir işle uğraşmak zorunda kalınacağına, maddi olarak güç kazanacağına delalet eder.

Kahve falında saçına toka takmak inancının eksileceğine, dünya malı sahip olmanın peşine düşeceğine ve ahiret hayatını unutarak inancını boşlayacağına, kazanç kapılarının kapanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tel toka takmak kırgınlık yaşanan bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, kısa süre içinde kurtuluşa ereceğine, sağlık sorunlarından kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil toka almak sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde sorunlarından kurtulacağına, işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, yeni girişimlerde bulunacağına ve gelirinin arttırmak için atılıma geçeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir