AnaSayfa / Genel / Kahve falında gelin tacı giymek

Kahve falında gelin tacı giymek

Kahve falında gelin tacı giymek rakiplerin alt edileceğine, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, ortaklık kurulan bir kişi ile yeni çalışmalara imza atılacağına, sadece toplumda gözden düşmekle kalmayacağına, farklı sosyal ortamlara gireceğine, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına alamet eder ve fal sahibinin karlı olacak yatırımlardan önemli oranda kazanç elde edeceğine, kişinin daha sonra ödeme zorluğu çekeceğine ve elinde maddi değeri olan her şeyi satmak zorunda kalacağına, kendi tecrübelerini aktararak kişiyi ticaret hayatına hazırlayacağına, geçmiş ile hesaplaşacağına ve yakınlarındaki kişileri de analiz ederek tüm ilişkilerini gözden geçireceğine, hanedeki ve işyerindeki bereketin azalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gelin tacı giymek gördüyseniz:

  • Başınıza gelen türlü şeyin çok daha farklı nedenleri olabilir.

Kahve falında gelin tacı giymek rahatının, keyfinin, sağlığının ve ağız tadının da hep yerinde olacağına, hayal edilen her şeye kısa süre içinde kavuşulacağına delalettir.

Kahve falında gelin tacı takmak bir sebeple zor zamanlar geçireceğine, sorunlarının alacağı destek sayesinde sona ereceğine, çok büyük bir iş şansı kazanılacağına işarettir.

Kahve falında gelin tacı görmek elinde bazı büyük projelerin yönetimi ile ilgili bilgiler ulaşacağına, bu projelerden birinin başına kendisinin getirileceğine, dünya malına kavuşulacağına alamet eder.

Kahve falında gelin tacı almak dertlerinin biteceğine, evde de, sosyal hayatında da mutlu olacağına, kendisine fırsatlar yaratacağına, zor işlerin altından kalkacağına ve çok uzun bir zamandan beri istediği mevkilere yakın bir zaman içinde geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında başına gelin tacı takmak onunla sahici dostluğun farkına ve tadına varacağına, işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakın bir zamanda kendi işini kuracağına, bu sayede büyük bir özgüvene sahip olacağına ve insanları şaşırtacak ve dikkatlerini çekecek çok büyük ve farklı çalışmalara gireceğine işaret eder.

Kahve falında beyaz taç giymek her işin üstesinden rahatlıkla gelebileceğine, sorunların günden güne daha da artacağına, sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında altın taç giymek hastalar için şifaya yorumlanan fal, aksiliklerin, nazarların ve uğursuzlukların kişiyi terk edeceğine, maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine ancak bu durumlar karşısında yılmayıp azim ve sabır göstererek zorlukların üstesinden geleceğine ve başarılı olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başına taç giymek mutluluğun ve huzurun gün geçtikçe artacağına, iş dünyasında çok sağlam ve sarsılmaz bir mevki edinileceğine, daha iyi şartlarda yaşayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir