AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz taç giymek

Kahve falında beyaz taç giymek

Kahve falında beyaz taç giymek amaçlarına ve hedeflerine ulaşacağına, yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine, parasal ve ruhsal sorunlar ile boğuşacağına, sevdiği kişilerin yapacağı bazı hatalar yüzünden kalbinin kırılacağına, üzüleceğine, sevilen bazı kişilerden ya da iş arkadaşlarından ihanet görüleceğine, ömür boyu sevgi içinde, huzurlu bir hayat süreceğine, sorunların gelen kazançla birlikte sona ereceğine, başarılarının çoğalacağına, aile hayatına kötü bir leke sürülmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz taç giymek gördüyseniz:

  • Bazı konularda şartlarınızı dayatmak konusunda ısrarcı olacağınız kişiler söz konusu olabilir.

Kahve falında beyaz taç giymek ele geçen kazancın azalacağına, mutluluğun ve kazancın daim olacağına işarettir.

Kahve falında altın taç giymek kırgınlıkların ve kızgınlıkların biteceğine, kazancın daha da artacağına tabir olunur.

Kahve falında gelinlik giymek taç takmak kötü bir olaydan ötürü kırılan kalbin tamir edileceğine, hayırlı bir döneme girileceğine ve yapılan çalışmalar ve ortaya konan projeler sayesinde huzur ve mutluluk duyulacağına, saygınlığının da artacağına alamet eder.

Kahve falında gelin tacı giymek Allah’ın kendisine herşeyin en iyisini, en lüksünü, en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine, çevresinin doğru ve kendisine fayda sağlayacak gerçek dostlarla çevrileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında başına taç giymek birçok insanın işine yarayacak çalışmalara imza atılacağına, sevdiği kişilerden aldığı destek sayesinde kendisini biraz toparlayacağına delalet eder.

Kahve falında beyaz taç taktığını görmek deyim yerindeyse elinin dönmez olacağına, maddi sıkıntı çekenlerin feraha çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz taç takmak kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına, büyük emekler vereceğine ve canını dişine katacağına alamet eder.

Kahve falında beyaz çiçekli taç görmek zorluklarla geçen bir dönemin kısa süre içinde atlatılacağına, sevdikleri, özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına, hasret gidereceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir