AnaSayfa / Genel / Kahve falında gelin resmi görmek

Kahve falında gelin resmi görmek

Kahve falında gelin resmi görmek dertlerinin çözülmesinde yol göstereceğine, kazancın artmasına, yaşanan kötü olayların çözüme kavuşacağına, işlerinin günden güne daha iyi bir olacağı bir döneme gireceğine, işlerin kötüye gitmesi yüzünden zararın günden güne daha da artacağına, sevilen bir kişi ile tartışılacağına, uzun bir süre boyunca ayrı kalınacağına, korkulan bir şeyin başa geleceğine, duygusallığın ön plana çıkacağına, kendisini üzen ve kederlendiren her ne varsa onlardan kurtulacağına, belaya ve derde düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında gelin resmi gördüyseniz:

  • Olaylar meydana gelene kadar ne dediğimi anlamaya bilirsiniz.

Kahve falında gelin ve damat resmi görmek yapılan planların, programların ve projelerin tutmayacağına, başarıya ve hayallere giden yolların kapanacağına, verimin, bolluğun ve bereketin düşeceğine, çok iyi günler göreceğine sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına delalettir.

Kahve falında gelin resmi görmek kendisi için kötü düşünen kişilerin bu düşüncelerinden vazgeçeceklerine ve falı kapatan kişinin çok mutlu olacağına, alafranga tuvalete küçük tuvaletini yaptığını görmesi, mal kaybına uğrayacağına tabir olunur.

Kahve falında gelin damat resmi görmek yaşadığı hayatın ve Allah’ın kendisine sunduklarının farkında olarak her gün şükrü eda edeceğine, yaşanan bir yanlış anlaşılmadan ötürü gerilen sinirlerin gevşeyeceğine delalet eder.

Kahve falında kelebek resmi görmek şansının geri döneceğine, yaşamının daha kolay hale geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında timsah resmi görmek eline geçecek fırsatlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, ailesinden gördüklerinin çok daha fazlasını elde etmek istediği için çeşitli alanlarda kendisini yetiştireceğine, mesleki açıdan aranacak niteliklere sahip olmak için gece gündüz çalışacağına inanılır.

Kahve falında ölünün resmini çekmek çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, girdiği her işte daha büyük ve daha başarılı olacağına, yapılacak çok güzel işler ile rakiplere fark atılacağına, yeni ve çok daha büyük hayallerin günden güne gerçekleştirileceğine, iş hayatında çok büyük bir prestij kazanılacağına, yapılan çalışmaların büyük ses getirmesi sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaşın resmini görmek hastalıkların şifa bulacağına, insanlara yardım edeceğine, hayır duaları ve iyi dilekler alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birinin resmine bakmak kısmetinin ve şansının da her zaman açık olacağına, kendisini kötü hissettiren duygu, düşünce ve hatta kişilerden uzaklaşacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir