AnaSayfa / Genel / Kahve falında kelebek resmi görmek

Kahve falında kelebek resmi görmek

Kahve falında kelebek resmi görmek öz güven kazanacağına, gittikçe artan bir iş grafiği yakalayacağına, her çalışması ile büyük ses getireceğine, maddi olarak çok iyi bir noktaya ulaşılacağına, maddi ve manevi olarak büyük kazanç elde edeceğine ve iş hayatında kazandığı deneyimleri etrafındaki insanlara aktaracağına, bütün sorunlarından ve sıkıntılarından çok büyük çaba göstererek kurtulacağına, kısmetin artacağına ve şansın döneceğine, kısmetinin açılacağına, borçlarının kapanacağına, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, maddi ve manevi olarak çok zor günler geçireceğine, yaptığı çalışmalardan ve girdiği işlerden çok büyük miktarda zararlara uğrayacağına, yoksul ve muhtaç insanların hakkına göz dikeceğine ve tüyü bitmemiş yetimin hakkına el uzatıp haram yemekten utanmayacağına tabir olunur.

Kahve falında kelebek resmi gördüyseniz:

  • Anlaşmaların, maddi veya hukuki konuların detaylı şekilde ele alınması gerekiyor.

Kahve falında kelebek resmi görmek işle ilgili planlarının sekteye uğrayacağına ve yakın bir zamanda işsiz kalabileceğine, büyük işlere girileceğine inanılır.

Kahve falında kelebek resmi çizmek sonrasında sık sık yurt dışı seyahatlerine çıkacağına, kendisine destek olan kişilerin de sıkıntıya düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında kelebekli toka görmek cevabın olumlu olması halinde çok istenen bir işe girileceğine eğer cevap olumsuz olursa yeni bir çalışmaya başlanacağına, uzun uğraşlar sonucunda rahat bir nefes alınacağına yorulur.

Kahve falında kelebek tutmak itibar kazanacağına, yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına ve yardım isteyen bir kişiye yardım edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mavi kelebek görmek büyük fırsatlarla karşılaşacağına, işlerinde karşılaştığı sorunları çok hızlı bir şekilde çözeceğine rivayet eder.

Kahve falında kelebek kolye görmek işlerini büyütmek için şans elde edeceğine ve kısmet alacağına, hanesine huzurun dolacağına, ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına, çektiği cefa kadar da sefa süreceğine işaret eder.

Kahve falında kelebekli kolye görmek kendisine büyük yararı dokunacak bazı önemli kişiler ile tanışacağına, ekmeğinin ve kazancının artacağına delalet eder.

Kahve falında kelebek şekli görmek sevdiği kişiyle birlikte mutlu bir yuvaya sahip olacağına, uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine ve yıllardan beri hayali kurulan şeylere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir