AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşın resmini görmek

Kahve falında arkadaşın resmini görmek

Kahve falında arkadaşın resmini görmek planlı ve programlı davranacağına bu sayede de istediği başarıyı ve kazancı da elde edeceğine, yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına ve yardım isteyen bir kişiye yardım edileceğine, fal sahibinin hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına, rahatsızlık vereceğine, iş hayatında ve aile hayatı içinde karşısına çıkan sorunlarından kurtulup mutlu zamanlar geçireceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı ve rahata ereceği bir döneme gireceğine, zor günler geçirileceğine, atılan adımların büyük bir sıkıntıya yol açacağına delalet eder.

Kahve falında arkadaşın resmini gördüyseniz:

  • Aklınızı çelmelerine izin vermeyin.

Kahve falında arkadaşın resmini görmek olumsuz şekilde etkilendiği olayları unutmaya başlayacağına, çekilen çilelerin ve eziyetlerin kısa zaman içinde sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaşının resmini görmek kendi işinin başına geçeceğine, bu sayede yol kat edeceğine, bol para kazanacağına, kendisine kötülük gelmemesi için o kişinin gözetimi altında bulunacağına alamet eder.

Kahve falında kardeşinin resmini görmek fal sahibinin üzgün, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine bu nedenle bir süre sokağa çıkamayıp eve bağlanacağına, sorunların tez zamanda ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bayan resmi görmek çok istediği ve hayal ettiği şeylere büyük bir azim göstermesi sayesinde kavuşacağına ve aile hayatını da eski haline döndüreceğine, ağız tadından olacağına yorulur.

Kahve falında erkek bebek resmi görmek şansının yaver gitmesi ile birlikte iyi bir şekilde devam eden işlerin daha iyi bir hale geleceğine,  sorunların yine şans sayesinde çözüme kavuşacağına, adının ve şanının yürüyeceğine, malının, parasının ve makamının artacağına işaret eder.

Kahve falında dağ resmi çizmek kalp kırıklığı ve hayal kırıklığı yaşanacağına ve sıkıntı çekileceğine, zenginlik getirecek adımlar atılacağına rivayet eder.

Kahve falında başbakan resmi görmek aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına ve çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine, uzun zaman çalışmakla bile kapatılamayacak zararlara uğranacağına işarettir.

Kahve falında araba resmi görmek hiç beklemediği bir anda çok büyük miktarda bir paranın eline geçeceğine, en başta sorunsuz olarak görülen bir çalışmanın daha sonra bozulacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir