AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölünün resmini çekmek

Kahve falında ölünün resmini çekmek

Kahve falında ölünün resmini çekmek alınacak üzücü bir haber yüzünden büyük bir motivasyon kaybına uğranacağına, ona şifa olmayacağına, kişinin eski yaşantısına dönerek yeniden mutlu günlerin keyfini sürmeye başlayacağına, daha isabetli kararlar alacağına, maddi zarara uğrayacağına, yılların emeğini ve birikimini de böylece kaybedeceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere herhangi bir zahmet çekmeden kısa zaman içinde kavuşacağına ve elini attığı her işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, kendisine olan güveninin azalacağına, işlerinin her geçen gün daha kötüleşeceğine, çok büyük bir ferahlık yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında ölünün resmini çekmek gördüyseniz:

  • Size doğru olarak gözüken durumlar pek o kadar doğru olmayabilirler.

Kahve falında ölünün resmini çekmek yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına, ilerde kişinin başına türlü sıkıntılar geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında denizin resmini çekmek eğleneceği mekânlara ve kalabalıklara gireceğine, plan ve projelerinin kendisi için hayır getireceğine, bu sayede de elinin bollaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında güneşin resmini çekmek ileride yapılacak çalışmalar için deneyim kazanılacağına ve çok iyi yerlere gelineceğine, bir süre bu duruma çare bulamayacağına işarettir.

Kahve falında ölmüş birinin resmini çekmek nifak sokanların cezalandırılacağına, işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, yaşanan sorunların tek tek çözüme ulaşacağına, sıkıntıların sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında kabenin resmini çekmek uzun bir süre boyunca ayrı kalınacağına, insanlardan uzaklaşacağına, tabiri caizse ağız tadından olacağına, kötü ve tatsız olaylar yaşayacağına, üzüleceğine inanılır.

Kahve falında ayın resmini çekmek kötü yola sapmayacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, kırılan kalplerin yakın zaman içinde tamir edileceğine delalettir.

Kahve falında gökkuşağının resmini çekmek düzenin alt üst olmasına ve fal sahibinin zarar edeceğine, iş güç konusunda birçok karar verileceğine alamet eder.

Kahve falında manzara resmi çekmek ondan faydalanacağına, zor durumda kalacağına, yokluğa düşeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir