AnaSayfa / Genel / Kahve falında gelin damat resmi görmek

Kahve falında gelin damat resmi görmek

Kahve falında gelin damat resmi görmek bolluk içinde bir hayat yaşanacağına, tatsızlıkların aşılacağına, dertleri biteceğine, çevresinde kendisine yardım etmek için pek çok insanın bulunacağına, bu sayede işlerinde başarı elde etmenin garantileşeceğine, başarısızlıklarla ve engellerle karşılaşmayacağına, çok büyük ve anlamlı çalışmalara imza atacağına, borçlarının da kapanacağına, hayatına daimi olan kazancın, başarının ve mutluluğun geleceğine, sorunlarını kısa süre içinde çözüme kavuşturacağına, çok kazançlı yeni projeler ortaya koyacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gelin damat resmi gördüyseniz:

  • Yüzmek, lüks meraklarınıza zaman ya da bütçe ayırmak, değişik yerleri ziyaret etmek, bisiklete binmek v.b aktiviteler daha iyi zaman geçirmenizi sağlayabilir.

Kahve falında gelin damat resmi görmek rakipleri ile daha kolay rakip eder olacağına ve kısa süre sonra da onları tamamen geçeceğine, güzel bir şekilde devam eden ve büyük kazanç beklentisi ile yapılan bir projenin askıya alınacağına tabir olunur.

Kahve falında gelin ve damat resmi görmek girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine, şanssızlıkların bir türlü sona ermeyeceğine alamet eder.

Kahve falında gelin damat fotoğrafı görmek işlerinin yolunda gideceğine, ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına, çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına, uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine alamet eder.

Kahve falında yaşlı gelin damat görmek başka işler deneyeceğine, geçimini sağlamanın dışında, eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kahve falında gelin damat görmek işlerin çok kısmetsiz ve bereketsiz olacağına, her zaman evlatlarının başarılarıyla gurur duyacağına işaret eder.

Kahve falında damat gelin görmek geçimini daha rahat sağlayacağına, çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştirileceğine inanılır.

Kahve falında bir sürü gelin ve damat görmek yanlış işlere girileceğine, büyük maddi kayıp verileceğine, sorunların günden güne artacağına, çok mutlu olunacağına ve yapılmış olan yatırımların büyük kazanç getireceğine işarettir.

Kahve falında çok gelin damat görmek çok büyük hayallerine ulaşmak için daha çok çalışması gerektiğine, yakın bir zaman içinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, problemleri teker teker çözeceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve çok geçmeden hayallerine kavuşacağına, ya da böyle kişilerin olduğu bir ortamda çalışma mecburiyetinde kalacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir