AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil kuşak bağlamak

Kahve falında yeşil kuşak bağlamak

Kahve falında yeşil kuşak bağlamak yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine, gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına, geçim derdinin sona ereceğine ve kötü günlerinin de unutulacağına, güç ve kudret kazanacağına, iyi bir kariyer edineceğine, duaların Allah katında karşılığını bulacağına, rahatsızlık veren ve aile bireylerini birbirine düşüren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, adımların çok iyi bir yol açacağına, bir rahatsızlıktan ötürü uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine, üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil kuşak bağlamak gördüyseniz:

  • Duygu sömürüsü ya da duygusal şantaj yapan kişilere dikkat edin.

Kahve falında yeşil kuşak bağlamak sevilen bir kişiye yardım edileceğine, dost sanılan kişilerin, düşman olduklarının anlaşılacağına delalettir.

Kahve falında beline kuşak bağlamak yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu sayede uzun bir zamandan beri çektiği sıkıntıların yakında biteceğine, sevdiği kişiler ile mutlu bir hayata merhaba diyeceğine ve uzun yıllar boyunca sağlıklı ve mutlu bir şekilde yaşayacağına, kendisini bu doğrultuda eğiteceğine bu sayede de sevdiği bir işle uğraşarak para kazanmanın avantajlarını yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sarı kuşak bağlamak kişinin başarıları nedeni ile ülke dışında da ünleneceğine, parasal sorunların sürmesi ve durumların kötüye gitmesinden ötürü borcun ödenemeyeceğine ve bu yüzden maddi açıdan büyük parasal sıkıntıya girileceğine ancak bu durum yüzünden istenmeyen yollara sapılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gelinliğe siyah kuşak bağlamak çok istenen bir şeye sahip olunacağına ve zorlukların aşılacağına, sevilen ve manevi değeri büyük olan bir eşyanın çalınacağına delalet eder.

Kahve falında siyah kuşak bağlamak kardeşlerin birbirine destek vereceğine, bu destek sayesinde birçok değişim yaşanacağına, sonradan da aslında kendini bu denli yıpratmasını gerektirecek kadar kötü bir şey olmadığını anlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gelin kuşağı bağlamak hiçbir şeyin eksikliğini hissetmeyeceği gibi her şeyin en çoğuna ve en kalitelisine sahip olacağına, çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine ve falı kapatan kişinin çok sıkıntılı ve zor durumlara düşmesine ve kendi kendini yiyip bitirmesine sebep olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bele kuşak bağlamak o kişi tarafından psikolojik olarak yıpratılacağına, tüm özlemini gidereceğine ve çok mutlu olacağına işaret eder.

Kahve falında bele kırmızı kuşak bağlamak sevdiği bir kişi ile girdiği büyük bir çalışma içinde çok hayırlı kişiler tanıyacağına, hayırlı işlere girileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir