AnaSayfa / Genel / Kahve falında gelin kınası görmek

Kahve falında gelin kınası görmek

Kahve falında gelin kınası görmek ay sonunu getirmekte zorluk çekileceğine, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçirileceğine, yanlışa düşmeden, helal lokma yiyerek ve şükür kelimesini dilinden düşürmeyerek hareket edeceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, rakiplerine büyük fark atacağına, onların gerçek yüzüyle karşılaşacağına, sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, işlediğiniz günahlardan dolayı pişmanlık duyup tövbe edeceğinize  rivayet eder.

Kahve falında gelin kınası gördüyseniz:

  • Uzun süredir bir türlü sonuçlanamayan bir konuyla ilgili olumlu gelişmeler kaydedebilirsiniz.

Kahve falında elleri kınalı gelin görmek iş hayatı ile ilgili olarak kurulan bir ortaklıktan ötürü zarara uğranacağına, kendine çeki düzen vereceğine tabir olunur.

Kahve falında gelin kınası görmek umutlarının söneceğine ve mutsuz olacağına, yaşayacağı heyecanın daha önce yaşadıklarının hiç birine benzemeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında geline kına yakmak yeni hayatında çok hayırlı ve kazançlı işlere imza atacağına, çok huzurlu ve mutlu bir ömür yaşanacağına ve büyük arkadaşlıklar elde edileceğine, kötü kimselerle bir olup, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına yorulur.

Kahve falında gelinin eline kına yakmak kimseye söylemediği ama kendi bildiği kusurlarını yüzüne vuracağına ve böylece kendine çeki düzen verme yoluna gideceğine, karşılaşılan kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon sağlayacağına ve sorunların aşılması konusunda yardım edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında gelin kınası yakmak sıkıntıların yakın zaman içinde geçeceğine, hiç beklemediği bir ihanet ile karşılaşacağına alamet eder.

Kahve falında yüzüne kına yakmak iş hayatı ve aile hayatı ile ilgili çok büyük bir azim göstererek çok büyük kazançlar elde edeceğine, alınan kararlar sayesinde girilen bir işte çok iyi bir noktaya gelineceğine delalet eder.

Kahve falında tırnaklara kına yakmak düşmanlar tarafından zarar göreceğine, iş için çıkacağı yolculuklarda hayat eşini bulacağına delalettir.

Kahve falında yaş kına görmek güç ve kudret sahibi kimse haline geleceğine, iş hayatında çok büyük projeler gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir