Kahve falında yaş kına görmek

Kahve falında yaş kına görmek kötü bir kişi yüzünden zarara uğranacağına, çok başarılı ve hayırlı işlere imza atacağına, evinde tenceresinin hep kaynayacağına, sorunların atlatılacağına, bilineceğine ve çok sevilecek bir kişi olacağına, çalışmaların çok büyük başarılar kazandıracağına, yorulacağına ve neredeyse mağlubiyetle burun buruna geleceğine, dertlerin, sıkıntıların ve zorlukların aşılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yaş kına gördüyseniz:

  • Planlarınızı kendi başınıza uygulamaya çalışmanın maddi getirileri olabilir, tasarruf şansı doğurabilir.

Kahve falında yaş kına görmek bereket ve zenginlik olacağına, adım atılacak işte aile bireylerinden destek göreceğine inanılır.

Kahve falında kına görmek yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine ve rekabet içine girebilecek diğer kişilerin gözlerinin korkutulacağına, aradığı aşkı bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında parmaklarını kınalı görmek kariyerini çok daha iyi yerlere taşıyacağına, çevresinin kendisine olan beğenisini ve takdirini sunacağına inanılır.

Kahve falında kınası olduğunu görmek çok büyük fırsatları kaçıracağına, dertlerin artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında düğünde kına yakmak çok sevineceği olaylar yaşayacağına, üzüntülerinden ve dertlerinden ötürü hasta olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kına rengi görmek zengin bir hanımdan yardım görüleceğine, gelirinin artacağına, rızkının da genişleyeceğine delalet eder.

Kahve falında başkasının eline kına yakmak sevdiği kişiler ile mutlu bir hayata merhaba diyeceğine ve uzun yıllar boyunca sağlıklı ve mutlu bir şekilde yaşayacağına, elini attığı her işte çok güzel başarılar kazanacağına işaret eder.

Kahve falında ayaklarının kınalı olduğunu görmek yeni bir eve ve semte taşınılacağına, ekmeğini daha kolay şekilde kazanacağına ve rahat edeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top