AnaSayfa / Genel / Kahve falında gelin güveyi görmek

Kahve falında gelin güveyi görmek

Kahve falında gelin güveyi görmek çok kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalıp çok büyük üzüntü ve endişe duyacağına, kendisinin de bu duruma kırılacağına, sıkıntı dolu bir projenin altından kalkılacağına, dost ve akrabaları ile mutlu olacağına, istenen ve beklenen haberlerin gelmeyeceğine, inatçı karakteri yüzünden sık sık ilişkide kavgaların yaşanacağına, önemli farklılıklara rağmen ilişkinin yürüyeceğine, ancak kişinin bu sıkıntı sonrasında özeleştiride bulunarak, hayatına ve davranışlarına dikkat edeceğine, aile hayatının sorunsuz olacağına tabir olunur.

Kahve falında gelin güveyi gördüyseniz:

  • Yeni oluşan koşullar, yeni gelişmeler veya bazı ani faktörler aslında yararlı sonuçlar doğurabilir.

Kahve falında gelin güveyi görmek etiği duaların Allah katında kabul edildiğine, sorunlarının kısa bir zaman içinde çözüleceğine, şansının açılacağına ve kafasının rahatlayarak, huzur dolu günler geçireceğine alamet eder.

Kahve falında iç güveyi görmek büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine ve hayırlı bir kısmet ile karşılaşacağına, edilen yardımlar ve yapılan hayırlar sayesinde geceleri başın yastığa vicdanen rahat olarak konulacağına işarettir.

Kahve falında güzel bir gelin görmek zor zamanlar geçireceğine, etrafındaki insanlardan bir kısmı tarafından dışlanacağına, süzüleceğine, ağlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gelin ayakkabı vermek hayatının iyileşeceğine, iş hayatının düzeleceğine, aile bireylerine yaşadıkları sorunların çözümü konusunda yardım edileceğine ve zararlı durumların ortadan kaldırılacağına yorulur.

Kahve falında gelinine altın takmak uzun süre doktor kontrolü altında kalarak, diyet yapmak, ilaç kullanmak ve sık sık hastaneye gitmek zorunda olacağına, evlerindeki huzurun artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında komşunun kızını gelin görmek bunun aile hayatına da olumlu şekilde yansıyacağına ve bu durumun da kendisine bol mutluluk getireceğine, böylece mesleğinde önemli aşamalar kaydedeceğine alamet eder.

Kahve falında gelin başı yaptırmak hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, sevilen kişilerden alınacak yardım ya da gelecek destekle yaşanan kötü durumların düzeltileceğine, çok sevinçli olaylar yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında birçok gelin damat görmek özellikle genç bir insana iş imkanı sağlayarak hayır duası alacağına, ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir