AnaSayfa / Genel / Kahve falında gelin başı yaptırmak

Kahve falında gelin başı yaptırmak

Kahve falında gelin başı yaptırmak aile bireylerinden birinin hastalığı ile sarsılacağına, umutlarının biteceğine, bol kazanç ve rızık elde edeceğine, doğru, büyük ve önemli yatırımlar yapacağına, huzur ve mutluluk bulacağına, hem ticaret hem de aile hayatında huzurunun baki olacağına, yaptığı işte kazandığı paralarla başkalarına da faydalı  olacağına ve hem kendisini hem ailesini yeni bir şehre götürecek bir karar vereceğine, bir sebeple gün geçtikçe daha büyük zararlar edeceğine, iş hayatının stresinden kısa süreli de olsa uzaklaşılacağına tabir olunur.

Kahve falında gelin başı yaptırmak gördüyseniz:

  • Kişisel gelişiminize yardımı olabilecek aktivitelere yönelmelisiniz.

Kahve falında gelin başı yaptırmak sahip olduğu zenginliğin de artacağına, insanlarla iç içe olacağına rivayet eder.

Kahve falında gelin başı yaptığını görmek mutlu, huzurlu, sağlık dolu ve güzel günler geçirileceğine, bildiği ve sevdiği işi yapacağı için çok büyük bir özgüvene kavuşacağına, böylece sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve rahat edeceğine delalet eder.

Kahve falında gelin başı görmek kendisine isabet edecek üzüntülü bir duruma, insanların hayran kalacağı işler ortaya koyacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başında gelin duvağı görmek problemli durumlardan birinin çözüleceğine, onlarla bir araya gelip, hem moral hem de çareler bulacağına rivayet eder.

Kahve falında gelin başı yaptırdığını görmek işlerinde atacağı adımlar sayesinde şansının döneceğine, çok sorun yaratan olaylar ile karşılaşılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gelin başı yapmak para ve makam sahibi olacağına, büyük rahatlık yaşanacağına ve sevinçli günlerin gelip iş hayatını ve aile hayatını tamamen değiştireceğine inanılır.

Kahve falında başına gelin tacı takmak kişinin depresif bir ruh haline bürüneceğine, kendisine uğur, şans ve güzellik getirecek insanlarla dolacağına delalet eder.

Kahve falında gelinden çiçek almak kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine, işlerinin sarpa saracağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir