AnaSayfa / Genel / Kahve falında iç güveyi görmek

Kahve falında iç güveyi görmek

Kahve falında iç güveyi görmek maddi anlamda güç kazanmak için doğru girişimler yapacağına, haksızlığa uğrayan kişilere yardımcı olunacağına, hayırlı bir yola çıkılacağına,  bu yolun dönüşünde hayırlı haberler getirileceğine, eline para geçeceğine ve geçen parayı da hayır işlerinde kullanacağına, iş bitiriciliği sayesinde ticaret dünyasının önde gelen isimleri arasında yer alacağına, bazı kişiler ile tartışmak zorunda kalacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, endişelerin biteceğine, bol kazançlı bir işin başına geçileceğine, isyan ve sitem edeceği bir süreçten geçeceğine alamet eder.

Kahve falında iç güveyi gördüyseniz:

  • Geleneksel bir girişiminizin veya bazı muhafazakar hareketlerinizin olumlu yansımaları olabilir.

Kahve falında iç güveyi görmek çektiği sıkıntıları yakın bir zaman içinde hiçbir sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına, iş hayatında çok iyi yerlere geleceğine, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine işaret eder.

Kahve falında gelin güveyi görmek hayatın yoluna gireceğine, pek çok isteğin zorluk çıkmadan gerçekleşeceğine delalettir.

Kahve falında birine süt içirmek yakın akrabalardan birinin eğitiminin üstleneceğine, karşılıklı olarak gelişen uyumlu ilişkilerin ilerleyen zamanlarda daha da güçleneceğine tabir olunur.

Kahve falında içi çürük elma görmek kara kara düşüneceğine, zahmetli işlerden kurtuluşa erileceğine, sorun yaratan bazı davranışların terkedileceğine, insanlar ile ilişkilerde daha iyi bir konuma gelineceğine, girilecek bir iş sayesinde çok büyük bir çevreye sahip olunacağına işarettir.

Kahve falında iç organlarını kusmak üzüntülerin ve endişelerin biteceğine, el attığı işlerde çok iyi yerlere geleceğine ve bu sayede çok daha üstün olacağına tabir olunur.

Kahve falında eşinin su içtiğini görmek alacağı hayırlı haberler ile çok mutlu olacağına, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına, hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine, işlerin bir anda azalacağına, ama daha sonra gösterilecek sabır ve azim sayesinde her şeyin yoluna gireceğine işaret eder.

Kahve falında iç çamaşırı külot görmek elini attığı hiçbir işte başarı kaydedemeyip, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine, itibarını zedeleyen saçma hareketler yapacağına, şansının açılacağına ve özellikle de kısmetinden yana yüzünün güleceğine yorulur.

Kahve falında içme suyu taşımak anne babanın bu sayede mutlu olacağına, iş yerinde görevini zorla yerine getireceğinden dolayı amirlerinden ikaz alacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir