AnaSayfa / Genel / Kahve falında gelin ayakkabı vermek

Kahve falında gelin ayakkabı vermek

Kahve falında gelin ayakkabı vermek karaciğerle ya da mide ile ilgili bir rahatsızlıkla uğraşılacağına, iş hayatında meydana gelen bir sorunun daha kötü bir hal alacağına, aile hayatında yaşanan sorunların yavaş yavaş unutulacağına, çok büyük bir güven ve huzur içinde yaşanacağına, çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, maddi açıdan çok büyük sıkıntılara girileceğine ve aile huzurunun da kaçacağına, dünya nimetlerinin de daha verimli ve daha çeşitli hale geleceğine, geçim derdi çekeceğine, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşayacağına, zarar ettiği bir dönemi kapatıp çok büyük kazançlar elde edeceği bir döneme gireceğine rivayet eder.

Kahve falında gelin ayakkabı vermek gördüyseniz:

  • Maddi açıdan güzel gelişmeler söz konusu olabilir.

Kahve falında gelin ayakkabı görmek yapılan hataların telafi edilmesi noktasında büyük bir fırsat yakalanacağına, dertlerinin dermanına kavuşacağına, yüzünün güleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında gelin ayakkabı vermek yapılan çalışmalar ve ortaya konulacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, doğru ve kişiyi geleceğe en güvenli yollardan taşıyacak kararların alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gelin ayakkabısı görmek çok büyük çaba göstererek de olsa bu durumun uzun bir zaman içinde düzeltileceğine, hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında beyaz gelin ayakkabısı giymek özel hayattan yana mutluluk verecek gelişmelerin yaşanacağına, refaha erileceğine, uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına alamet eder.

Kahve falında gelin ayakkabısı giydiğini görmek yeni çalışmalara ve projelere imza atacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, hasretliğin biteceğine delalettir.

Kahve falında gelin ayakkabısına isim yazmak sorunlarından arınacağına, aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına, kısa süre içinde daha dirençli bir şekilde işlerine asılacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, hayallerine ve isteklerine kavuşacağına, işlerini büyütmek için şans elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında gelin ayakkabısı almak bilineceğine ve çok sevilecek bir kişi olacağına, gidilen yolda engel üstüne engelle karşılaşılacağına inanılır.

Kahve falında siyah gelin ayakkabısı görmek tutumlu bir yaşam süreceğine, geçim derdi olmadan ve giderek daha da zenginleşen hayatından büyük bir memnuniyet duyacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir