AnaSayfa / Genel / Kahve falında güzel bir gelin görmek

Kahve falında güzel bir gelin görmek

Kahve falında güzel bir gelin görmek yapılan yardımların hiçbir şeye yaramayacağına, yaşama daha farklı bir pencereden bakacağına, girmek istediği işlere sorgulama yapıp ölçüp biçtikten sonra gireceğine, geleceği ile ilgili olarak doğru kararlar alacağına, dualarının ve tövbelerinin kabul olacağına, dualarından hayır görmeyeceğine, yakın çevresinin iyi gününden de, kötü gününden de geri duracağına, işlerin aksayacağına, kötü bir kişi yüzünden zarara uğranacağına, tartışmalı bir durumla karşı karşıya kalınacağına, yakın bir arkadaştan ihanet görüleceğine, yeni bir çevre edinileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında güzel bir gelin gördüyseniz:

  • Sizden sürekli talepleri olan değil, size katkısı veya yardımı olabilecek kişilere yakın durmalısınız.

Kahve falında çok güzel gelin olmak inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, ayağını yorganına göre uzatmaması ve önlem almaması halinde icra gibi kötü bir olay yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında güzel gelin olduğunu görmek rahmetin ve Allah’ın lütuflarının yağacağına, elinden gelenleri ortaya koyarak zorluk çekmeden sorunlardan kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında güzel bir gelin görmek işlerini büyütecek imkânlara sahip olacağına, aile hayatının daha iyi bir hal alacağına işaret eder.

Kahve falında güzel gelin görmek sosyal hayat içinde çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, yapılan işte usta konumuna çıkılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, kırgınlıkların geçeceğine, sorunlarının çözümü için yeni yollar arayacağına yorulur.

Kahve falında çok güzel bir gelin olduğunu görmek iş konusunda bir türlü iyi bir noktaya gelinemeyeceğine ve hayallere ulaşmak için gereken motivasyonun sağlanamayacağına, işlerin gün geçtikçe daha kötüleşeceğine alamet eder.

Kahve falında çok güzel gelin görmek hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine ve kendisini korumak için hayatında çok köklü değişiklikler yapacağına, renklendirecek ve eğlenceli hale getirecek işler yapacağına inanılır.

Kahve falında çok güzel bir gelin olmak yaşanan kötü olayların çok yakın bir zaman içinde düzeleceğine, uzun zamandan beri iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında güzel gelin olmak şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına, ilerlemek ve uzmanlaşmak istediği alanlarda eğitim alacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir