AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğin birinin öldüğünü görüp ağlamak

Kahve falında sevdiğin birinin öldüğünü görüp ağlamak

Kahve falında sevdiğin birinin öldüğünü görüp ağlamak mali krize gireceğine, maddi imkânlarının azalacağına, sıkıntılı olduğu bir dönemi atlatacağına, yaşanan bazı sorunlara çözüm bulmak amacıyla uzunca bir yolculuğa çıkacağına, bu sayede sorunun kısa bir zaman içinde biteceğine, yaptığı bir çalışma sonucunda işlerinin düzeleceğine, yapılacak atılımlar sayesinde eldeki işten düşünülen miktardan daha büyük kazanç elde edileceğine, bir sebeple büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına, rahat ve huzurlu bir döneme girileceğine, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine ve sevinç duyulacak bir haber alınacağına işarettir.

Kahve falında sevdiğin birinin öldüğünü görüp ağlamak gördüyseniz:

  • Karşılaştığınız olumsuzlukların en önemli sebeplerinden biri aşırı dırdırcı davranmanızdır.

Kahve falında sevdiği birinin öldüğünü görüp ağlamak büyük bir ortaklığa gireceğine, sevdiği kişilere sürprizler yapacağına delalettir.

Kahve falında sevdiğin birinin öldüğünü görüp ağlamak çok büyük çalışmalara girileceğine ancak bu işlerin herhangi bir şekilde sekteye uğrayacağına, kötü karakterli bir kadına inanılır.

Kahve falında sevdiğini görüp ağlamak maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok zor günler geçireceğine, yaşlılığında da gezerek, dinlenerek, onunla bol vakit geçirerek, el ele, diz dize ve yanak yanağa yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiğini başkasıyla görüp ağlamak sevdiği bir kişinin uzun zamandan beri arzuladığı bir şeyi kendisine hediye olarak vereceğine ve daha önce kaçırdığı bir fırsatın tekrar kapısını çalacağına, kendisini çok daha iyi hissedeceğine yorulur.

Kahve falında annemin öldüğünü görüp ağlamak bir sebeple dönünce hepsiyle ayrı ayrı hasret giderileceğine ve bir daha uzak kalmamak için elden ne geliyorsa yapılacağına, bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında öldüğünü görüp ağlamak dertlerinden ve dertlerinin verdiği ağırlıktan kurtulacağına, itibar kaybedeceğine delalettir.

Kahve falında kızının öldüğünü görüp ağlamak sağlam ve sarsılmaz bir makama oturacağına, garanti ve sürekli olacak başarı ve kazanç elde edeceğine, hayatındaki her şeyi kaybedeceğine ve sevdiklerinden uzak kalacağına alamet eder.

Kahve falında birinin öldüğünü görüp ağlamak yaşam standartlarını yükselteceğine ve maddi imkânlarını arttıracağına, her şeye değecek kadar yüce, kutsal ve güzel duygular yaşayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir