AnaSayfa / Genel / Kahve falında yılan görüp ağlamak

Kahve falında yılan görüp ağlamak

Kahve falında yılan görüp ağlamak endişe dolu günler yaşayacağı, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine, güzel günlerinin geride kalacağına, yapılan bir hatanın telafi edileceğine, zor zamanların ve tartışmaların geride kalacağına, ancak daha sonra ettiği duaların kabul olması sayesinde çok büyük bir ferahlığa çıkacağına, işlerinin artacağına, elinde bulunan imkânların bollaşacağına, çok güzel bir mevkiye geleceğine, iş hayatında rahat bir nefes alınacağına, moralinin, keyfinin kaçacağına, mutluluğu ve huzuru bulacağına ve şansının hayatının sonuna kadar devam edeceğine, şan şöhret kazanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yılan görüp ağlamak gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkilerinizdeyse komedi filmlerindeki aksi ihtiyarlar gibi davranmaya eğilimlisiniz.

Kahve falında yılan görüp ağlamak rahat bir hayat yaşanacağına, kardeşlerden birinin desteğinin alınacağına delalettir.

Kahve falında eski sevgiliyi görüp ağlamak kazandığı paradan ve elde ettiği maldan gereken hayrı göremeyeceğine, yakın bir zaman içinde ortaya çıkan bereketsizlik ile başa çıkmak zorunda kalacağına, arkadaşlardan birinin sıkıntı yaratacağına, haneye bazı kötü niyetli kişilerin gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiğin birinin öldüğünü görüp ağlamak gelişeceğine, hayata daha iyimser bakan kişi haline geleceğine rivayet eder.

Kahve falında oğlunun öldüğünü görüp ağlamak muradına ereceğine, amaçlarına ve hedeflerine nail olacağına, çok büyük bir rahata ereceğine, tüm üzüntülerinden tek kalemde kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kızının öldüğünü görüp ağlamak yeni girişimlerde bulunacağına, zarar edeceği bir çalışmaya girmek zorunda kalacağına işaret eder.

Kahve falında yaşayan birinin öldüğünü görüp ağlamak işlerin daha kötüye gideceğine ve aksiliklerin yaşanacağına, moralini bozan düşünceleri kafasından uzaklaştıracağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde değerlendireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çocuğunun öldüğünü görüp ağlamak iş için çekilen ve yaşanan sıkıntılardan ötürü bir türlü ödenemeyen borcun kısa bir zaman içinde ödeneceğine, atılacak adımlarla en doğru kararın verileceğine, girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına yorulur.

Kahve falında ölmüş birini görüp ağlamak varlık içinde yaşayacağına, ferah bir döneme girileceğine, yeni girilecek olan bir işte sanki uzun zamandan beri o işte çalışılıyormuş gibi doğru adımlar atılacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir