AnaSayfa / Genel / Kahve falında babayı görüp ağlamak

Kahve falında babayı görüp ağlamak

Kahve falında babayı görüp ağlamak çok büyük bir ferahlık duygusu yaşayacağına, atılan adımların zarar vereceğine, uzun yaşayacağına, istenen bir konuda uzmanlaşılacağına, kırılan bir kalbin tamir edileceğine, ticaret ehli kimse haline gelerek daha profesyonel olacağı işler yapacağına, hep daha ileriye gitmek için çabalayacağına, ancak çok kötü bir duruma düşeceğine, planlarını ve projelerini gerçekleştirebilmesi için destekgöreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında babayı görüp ağlamak gördüyseniz:

  • Bazı olayların nasıl gelişmesini istediğiniz konusunda gerçekçi olmalısınız.

Kahve falında babanın öldüğünü görüp ağlamak sevilen kişilerle bazı konularda ters düşüleceğine, girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına ve kendisine hedef olarak koyduğu noktayı çok çalışarak ve azim göstererek kısa zaman içinde geçeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölmüş babasını görüp ağlamak sağlığın da bozulacağına, malının da hiç olacağına yorulur.

Kahve falında ölmüş babayı görüp ağlamak kazancının düşeceğine, malının elinden gideceğine ve tüm huzurunun kaçacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına alamet eder.

Kahve falında babasının öldüğünü görüp ağlamak zorluk yaratan bir olayın kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, çok zor zamanlar geçirileceğine ve atılan her adımda daha kötü bir durum doğacağına yorulmaktadır.

Kahve falında babayı görüp ağlamak herkesin hayır duasını almaya nail olacağına, dikkat çekecek bir büyüme göstereceğine, çalışkanlığı, yeteneği ve üstün başarılarıyla ön plana çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kızının öldüğünü görüp ağlamak çok kötü olaylar yaşayacağına, yeni ve isabetli adımlar atılacağına tabir olunur.

Kahve falında annemin öldüğünü görüp ağlamak adının hiç yok yere lekeleneceğine, daha sonra iş konusunda uzun yıllar büyük tecrübeler edinmiş bir kişi ile bir işbirliği içine gireceğine, birçok insanla çok uzun süreli tartışmalar yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında deprem görüp ağlamak makam sahibi olacağına, ilerleyeceğine, kayıtsız kalınamayacak kadar iyi ve kazançlı bir teklif alınacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir