AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş babayı görüp ağlamak

Kahve falında ölmüş babayı görüp ağlamak

Kahve falında ölmüş babayı görüp ağlamak huzurlu, mutlu olacağına, yaşamının deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine, yaşanan kötü anıların silineceğine, mali gücünü yitireceğine, şans ve kısmet elde edeceğine, hatalarından ve yanlışlarından ders çıkaracağına, mutluluğun ve başarının sırrını çözmeyi bileceğine, hidayete ereceğine, işlerin açılacağına, aranın bozuk olduğu birisiyle konuşulup sorunların çözüleceğine işarettir.

Kahve falında ölmüş babayı görüp ağlamak gördüyseniz:

  • Bir konu üzerinde anlaşmaya varılabilir veya belli anlaşmalar söz konusu olabilir.

Kahve falında babayı görüp ağlamak sevilen kişiler ile kurulan iş ortaklığı sayesinde iş dünyasında çok iyi bir noktaya gelineceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, endişe veren durumların düzeleceğine, aile hayatı içinde çok sevinçli haberler alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölmüş babasını görüp ağlamak yeteneklerini geliştirmeye, sağlıkla ilgili olan bir sorundan kurtulmak için bir doktora başvurulacağına işarettir.

Kahve falında babasının öldüğünü görüp ağlamak eğer maddi bir durumsa elinde olan ne kadar para varsa bu kişi için harcayarak daha kötü bir duruma düşmesine ve daha fazla sıkılmasına engel olacağına, şanssızlıkların bir türlü sona ermeyeceğine alamet eder.

Kahve falında babanın öldüğünü görüp ağlamak kişinin muradına ereceğine ve hayattan yana en büyük beklentisini yaşama şansına nail olacağına, hayır getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine inanılır.

Kahve falında ölmüş babayı görüp ağlamak kalp kırıklığı yaşanacağına, ele geçen fırsatların bir bir kaçırılacağına, zor zamanlar geçirileceğine, eğitim ve sağlık konularında büyük bir karar verileceğine delalettir.

Kahve falında eski sevgiliyi görüp ağlamak acısı olan ya da borcundan dolayı sıkıntı çeken bir kimseye yardım ederek büyük bir sevap işleyeceğine, kıskanılan ve her işi rast giden biri olacağına işarettir.

Kahve falında oğlunun öldüğünü görüp ağlamak büyük bir boşluğa düşeceğine, çok büyük bir üzüntü duyacağına, iyi geçineceğine ve hep afiyette kalacağına işarettir.

Kahve falında mezar görüp ağlamak sermayenin harcandığına değeceğine, tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine ve hedeflerin karşılık bulacağına, her adımı takip edilen biri olup bu şekilde çok para ve mal kazanacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir