AnaSayfa / Genel / Kahve falında gelin olarak görülmek

Kahve falında gelin olarak görülmek

Kahve falında gelin olarak görülmek bekârlığına da veda edeceğine, üzücü durumların kişiyi yıpratmasına izin vermeden yok edileceğine, kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına, iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine, hayallerine kavuşup daha çok çalışma şevki ile dolacağına, iyi ve hayırlı günlere kavuşacağına, ummadığı yerden rızka nail olmaya, moral bozukluğunu sevdikleri ile beraber atlatacağına, kırgınlıkların sona ereceğine ve yoksul ve gariban kişilere yardımcı olunması sayesinde bol bol hayır duası alınacağına işarettir.

Kahve falında gelin olarak görülmek gördüyseniz:

  • Kızgınlığa izin vermemelisiniz.

Kahve falında gelin olarak görülmek üst bir mevkiye ve zenginliğe götüreceğine, üzüntülerin son bulacağına yorulur.

Kahve falında gelin görüp ağlamak bazı ortak işlere gireceğine ve bu ortaklıklar sayesinde çok hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına, refah içinde yaşayacağı bir döneme gireceğine işaret eder.

Kahve falında mezar görüp dua etmek yakın bir arkadaşının ihanetine uğrayacağına ve yapacağı bir seyahatten kötü bir haberle döneceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında para görüp almamak özellikle de özel hayatında fırtınalar kopacağına, geleceğinin de parlak, hayırlı ve güzel olacağına rivayet eder.

Kahve falında görülen ağlamak yapılan bir hata yüzünden çekilen sıkıntının arkadaşların vereceği destek sayesinde sona ereceğine, kurulacak bir ortaklık sayesinde iş sahibi olunacağına rivayet eder.

Kahve falında cin görüp besmele çekmek dost sanılan kişilerin yüz çevireceğine, güvenilen kimselerle yapılan işlerde de yarı yolda kalınacağına, rahat nefes almaya başlayacağına inanılır.

Kahve falında cin görüp ayetel kürsi okumak uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına delalet eder.

Kahve falında yılan görüp kaçmak eğer karar vermekte gecikirse çok zor durumlara düşeceğine, kötü olaylar ile karşılaşacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük zorluklar yaşayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir