AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşının öldüğünü görüp ağlamak

Kahve falında arkadaşının öldüğünü görüp ağlamak

Kahve falında arkadaşının öldüğünü görüp ağlamak kısa süre içinde büyük bir aşka yelken açılacağına, kendisine olan güveninin artacağına, cesaretinin yerine geleceğine, hemen ardından kendisini, yanında çok mutlu ve huzurlu hissettiği bir kişi ile sonunda evlilik olacak bir birlikteliğe başlayacağına, eldeki imkanlardan ötürü sürekli Allah’a şükür edileceğine, saygınlığına da saygınlık katacağına, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına, işlerinin hep yolunda gideceğine, kendisine rızık ve kazanç getiren kapıların hiç kapanmayacağına, ilim ve irfan sahibi olunacağına inanılır.

Kahve falında arkadaşının öldüğünü görüp ağlamak gördüyseniz:

  • Belli kararlar almadan önce, yeni gelişmelerin ortaya çıkmasına izin vermelisiniz.

Kahve falında arkadaşının öldüğünü görüp ağlamak bir sebeple ailesi tarafından korunmasına rağmen sıkıntı çekeceğine, çektiği eziyetle baş başa kalacağına işarettir.

Kahve falında oğlunun öldüğünü görüp ağlamak baht açıklığına ve şansın döneceğine, iş ve kazanç kaybına uğrayacağına rivayet eder.

Kahve falında birinin öldüğünü görüp ağlamak işlerle ilgili sorunlu zamanlar yaşanacağına, borçların kısa süre içinde ve sorun yaşanmadan ödeneceğine, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına işaret eder.

Kahve falında yaşayan birinin öldüğünü görüp ağlamak sorunların sıkıntıların yakın bir arkadaştan alınacak yardım ile son bulacağına, teşekkür ve şükran duyacağı bir iyilikte bulunacağına işaret eder.

Kahve falında çocuğunun öldüğünü görüp ağlamak zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine, başına bazı üzücü hadiseler gelse de büyük problemlerle karşılaşmayacağına rivayet eder.

Kahve falında sevdiği birinin öldüğünü görüp ağlamak zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına, aile büyüklerinin takdirinin kazanılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında babanın öldüğünü görüp ağlamak etkilendiği kişiyi etkilemeyi başarıp, onun gönlünü çalarak, o kişiyle güzel günler geçireceğine, sorun yaratan olayların çözüme kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eşinin öldüğünü görüp ağlamak huzur ve şifa bulacağına, arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir