AnaSayfa / Genel / Kahve falında gelin çiçeği görmek

Kahve falında gelin çiçeği görmek

Kahve falında gelin çiçeği görmek kişinin bu zayıf durumunun da fırsat kollayan düşmanlarının işine yarayacağına, elde avuçta bulunan paralar ile girilen işte meslek açısından çok üst noktalara gelineceğine, maddi anlamda da manevi anlamda da zayıflayacağına, sevdiği insanı ailesiyle tanıştırmak isteyeceğine, doğru kararlar alarak iş hayatında değişiklikler yapacağına, çocukları ve torunları ile makbul bir hayat süreceğine, hem kendisi hem aile bireyleri için büyük bir başarı elde edeceğine, önemli bir makama terfi alacağına, iş hayatında çok büyük bir prestij kazanılacağına, yapılan çalışmaların büyük ses getirmesi sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine delalettir.

Kahve falında gelin çiçeği gördüyseniz:

  • Bazı masraflar yapmanız gerekebilir.

Kahve falında gelin çiçeği almak bolluk içine olacağına, anne babası ile ilgili kötü ve üzücü haberler alacağına ve uzun zamandan beri beklediği şeylerin gerçekleşmeyeceğine inanılır.

Kahve falında geline çiçek vermek sorunlarının yakın zaman içinde sona ereceğine, yokluktan, parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında beyaz gelin çiçeği görmek hazırlıksız girilen bir projede uyum sağlama döneminin aşılmasının ardından çok iyi işlere imza atılacağına, alınan borçların ödenememesinden ötürü gittikçe artacağına, zalim ve kötü kişiler ile büyük tartışmalar yaşanacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine tabir olunur.

Kahve falında gelin el çiçeği görmek Allah’ın izniyle bol nimetlerle nasipleneceğine, sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına delalettir.

Kahve falında gelin çiçeği kapmak sık sık alışverişe gidebileceğine, keyfi için bütçe ayırabileceğine ve rahat şekilde yaşayacağına, yükseldikçe yükseleceğine inanılır.

Kahve falında gelinden çiçek almak bazı durumlarda da ağırdan alması nedeniyle önemli fırsatları kaçıracağına, kendisini üzen ve zor günler geçirmesine neden olan olayları zorluk çekmeden ortadan kaldıracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gelinin çiçeğini görmek büyük kazançlar elde ederek yardıma muhtaç insanlar için harcanacağına, nimetten ve paradan yana da bolluk yaşayacağına delalettir.

Kahve falında gelin çiçeği atmak zararların yakında telafi edileceğine, çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar ile çok endişeli günler yaşanacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir