AnaSayfa / Genel / Kahve falında gelin çiçeğini atmak

Kahve falında gelin çiçeğini atmak

Kahve falında gelin çiçeğini atmak işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine ve aile içinde saadetinin hiç bozulmayacağına, evi olmayan ya da aşırı yoksul şekilde yaşayan kimselere düzenli olarak yardımda bulunacağına, büyük firmalar tarafından takip edilmeye başlayacağına, parasız ve işsiz kalacağına, geçim derdine düşeceğine, kişiye sunulacak çok sayıda iş fırsatına, iş konusunda çalışanların güvendiği, saygıda kusur edilmeyen, itibarı yüksek bir yönetici olunacağına, hayırlı ve güzel işlere imza atılacağına, çok sevilen ve değer verilen bir büyükten destek görüleceğine, eşi tarafından yüceltileceğine, iş, eş ve para konusunda kişinin çok şanslı olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gelin çiçeğini atmak gördüyseniz:

  • Belli konularda hatalar veya eksiklikler oluşabilir.

Kahve falında gelin çiçeğini atmak hayatındaki kimselerin de rahat etmeleri için onları her daim koruyup kollayacağına, çok hayırlı ve güzel olayların göbeğine düşeceğine işaret eder.

Kahve falında gelin çiçeği atmak hayallerinin tek tek gerçekleşeceğine, çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gelin el çiçeği görmek hayat içinde yaşadığı kötü durumlardan uzaklaşacağına, malını, parasını ve işini kaybedeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına delalettir.

Kahve falında kırmızı gelin çiçeği görmek tüm hastalıklarını, dertlerini, üzüntülerini ve acılarını unutacağına, variyetini çoğaltacağına rivayet eder.

Kahve falında gelin çiçeği görmek kısmetinin ve bahtının kapanacağına, sağlıkla ilgili olan bir sorundan kurtulmak için bir doktora başvurulacağına işaret eder.

Kahve falında gelinin çiçeğini almak eline geçen bazı imkânlar sayesinde sıkıntılarından kurtulmaya çalışacağına, yapılan iyiliklerin karşılığının alınacağına, çalışma arkadaşları ile keyifli günler geçirileceğine inanılır.

Kahve falında gelin çiçeği kapmak herkesin dikkatini çekecek kadar sağlıklı olacağına, artan sorumluluğuna karşın gelirinin de aynı oranda yükseleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında gelin çiçeği almak bir sebeple eldeki bir işte zarara düşüleceğine, elindeki imkânları en iyi şekilde değerlendirerek kendisine çok hayırlı bir kariyer oluşturacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir