AnaSayfa / Genel / Kahve falında gelinin çiçeğini almak

Kahve falında gelinin çiçeğini almak

Kahve falında gelinin çiçeğini almak yanlış giden işlerin düzeltileceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, büyük bir ortaklık yapılacağına, aile büyüklerinin takdirinin kazanılacağına, rahatlayacağına, hem bedenen hem de ruhen iyileşeceğine, güzel ve huzurlu bir hayat yaşanacağına, zahmetli işlerle uğraşmak zorunda kalınacağına, sevdikleriyle beraberliklerinde kavgalar oluşacağına, yanlış anlaşılmalardan dolayı sürekli kendini ispat etmek zorunda hissedeceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına, hayatında çok sevdiği ve değer verdiği kişilerle bazı işlere gireceğine, malından ve parasından olacağına, sermaye kaybı yaşayacağına bu nedenle ticaret ve meslek hayatındaki itibarını, gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine delalet eder.

Kahve falında gelinin çiçeğini almak gördüyseniz:

  • Zamanınızı yeni şeyler öğrenmeye sarfetmeniz olasıdır.

Kahve falında gelinin çiçeğini almak azmi ve çalışkanlığı ile takdir toplayacağına, geleceğine yorulur.

Kahve falında elinde gelin çiçeği görmek büyük sıkıntılar çekeceğine, bu sıkıntılardan ötürü çok üzüntü duyacağına, büyük çalışmalar gerçekleştirerek hiç olmadığı kadar başarılı olacağı bazı işlere gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında gelin çiçeği kapmak mutluluktan, sağlıktan, huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine, kalbindeki kuşkulardan arınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gelinden çiçek almak bedenen ve ruhen dinleneceğine, alım ve harcama kolaylığının azalmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gelin çiçeğini kapmak huzurunun yerine geleceğine, gelecekte hem çok zengin hem de nüfuslu biri haline geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında gelin çiçeği görmek kendisine kurulmuş bir tuzakla uğraşacağına, aile hayatında da kötü günlerin yaşanacağına yorulur.

Kahve falında beyaz gelin çiçeği görmek insanların yolunu aydınlatacağına, onlara hocalık edeceğine, hak yolunda hiçbir sıkıntı çekmeden ilerleyeceğine, çok zor ve çok sıkıntılı işlerin altından kolayca kalkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gelin çiçeği almak bunun kişi için olumlu sonuçlanacağına, iyiliklerle, güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir