AnaSayfa / Genel / Kahve falında geline çiçek vermek

Kahve falında geline çiçek vermek

Kahve falında geline çiçek vermek iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine bu sayede de iş üstüne iş teklifi alacağına, iyileşeceğine, rahatsızlık duyulan bir konuda beklenmedik bir haber alınmasıyla ferahlığa erileceğine, sevgiyi kaybederek ömür boyu pişman olacağına, uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına, hoş bir sürprizle karşılaşılacağına, sorunların atlatılacağına, sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine, yeni bir ortaklık kurulacağına, birbiri ardına yaşanan sorunların düzeleceğine yorulur.

Kahve falında geline çiçek vermek gördüyseniz:

  • Olayların üstüne gitmemeli veya durumunuzu mikroskopla incelemeyi bırakmalısınız.

Kahve falında kırmızı gelin çiçeği görmek işlerin de yolunda gideceğine, verdiği  kararların hatalara sebep olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gelin çiçeği almak uzun vadede kazancı iki katına çıkaracak bazı hamleler yapılacağına, sevgisinin ve saygısının bir ömür boyu süreceğine yorulur.

Kahve falında gelinin attığı çiçeği tutmak küçük işlere sermaye harcamayacağına ve kalitenin değerini bileceğine, varolan kötü durumların ortadan kaldırılacağına, zararların telafi edileceğine rivayet eder.

Kahve falında gelin çiçeği görmek mevcut düzeninin bozulmasından dolayı da psikolojik olarak kötü bir duruma düşeceğine, yapılan bir gençlik hatası yüzünden karşılaşılan durumdan ötürü yıkılacak kadar dertleneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında elinde gelin çiçeği görmek yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, gayrimenkul işine girileceğine ve uzun bir zamandan beri hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına, parasını dikkatli harcayacağına rivayet eder.

Kahve falında gelinden çiçek almak çok sevdiği ve değer verdiği bazı çalışmalara gireceğine, uzun zamandan beri kurulan hayallere kavuşulacağına ve en kısa zamanda çok güzel işlere ve çok kazanç sağlayacak projelere girileceğine yorulur.

Kahve falında beyaz gelin çiçeği görmek evlendiği hayırlı kısmet ile yakın zaman içinde aralarının açılacağına, rahatsızlık vereceğine alamet eder.

Kahve falında gelin çiçeği atmak hayatına kolaylıkların, avantajların, önceliklerin ve ayrıcalıkların hükmedeceğine, maddi anlamda rahatının daimi olacağına, kendisine karşı kötü sözler sarfedileceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir