AnaSayfa / Genel / Kahve falında kızının çeyizini sermek

Kahve falında kızının çeyizini sermek

Kahve falında kızının çeyizini sermek verilen kararların geri çekileceğine, eşinin içinde bulunduğu sorunlardan kurtulmasını ve kötü olaylar ile karşılaşmamasını sağlayacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını daha çabuk sonlandırıp kazancını daha hızlı bir şekilde eline alacağına, ağzından duayı eksik etmeyeceği gibi, çalışmaya ve emek vermeye de devam edeceğine, bunları çözümlemek için bir hayli alın teri dökeceğine, üzerinde kafa yoracağına, bir sebeple dinlenmesi ve kendisini toparlaması gerektiğine aksi takdirde iş için yeterli konsantrasyona ve enerjiye tekrar kavuşamayacağına, heyecanlanacağı olaylarla karşılaşacağına, pek çok olumlu gelişmelere tabir olunur.

Kahve falında kızının çeyizini sermek gördüyseniz:

  • Düşünmeden ağzınızdan kaçıracağınız bazı sırlarınız ilerde, size karşı kullanılabilir.

Kahve falında kızının çeyizini sermek artan özgüveninin de yardımı ile çok uzun zamandan beri ara verdiği gönül ilişkilerine geri döneceğine ve yeni bir aşka yelken açacağına, neşeyi ve ağız tadını yakalamayı da başaracağına inanılır.

Kahve falında çeyiz sermek ne yapsa, ne etse de yaptığı hatayı telafi edemeyeceğine, bir sebeple çok büyük üzüntü duyacağına, çok kötü günler yaşayacağına, yediği yemekten ve içtiği sudan tat alamayacağına, aile bireyleri ile hiçbir şekilde konuşmayacağına ve neredeyse hasta olacak duruma geleceğine rivayet eder.

Kahve falında gelin çeyizi sermek hasretlerin biteceğine, borçlarını ödemesi, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına yorulur.

Kahve falında kendi çeyizini sermek doğru yoldan çıkıldığı an itibariyle düşmanlarda artış görüleceğine, geçmişte kalan bazı olayların kendisini göstermeye başlayacağına işaret eder.

Kahve falında kızının çeyizini hazırlamak maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, hayatına lüksün ve konforun hâkim olacağına alamet eder.

Kahve falında kızının çeyizini görmek huzur ve kazanç getireceğine, makamından olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dışarıya yatak sermek işlerin yoluna gireceğine, hayırlı haberler alınacağına, hayatındaki aksiliklerin ve engellerin adeta bir çığ gibi büyüyeceğine ve fal sahibinin daha bir mutsuz ve daha bir üzgün olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında temiz çamaşır sermek de fal sahibinin ağız tadının ve keyfinin yerinde olacağına, hayatında çok büyük gelişmeler yaşayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir