AnaSayfa / Genel / Kahve falında çeyiz sermek

Kahve falında çeyiz sermek

Kahve falında çeyiz sermek zarar edilen bir işte gösterilecek büyük azim ve sabır sayesinde kara geçileceğine, aile bireyleri arasında yaşanan kırgınlıkların ve dargınlıkların son bulacağına, gereksiz bir sebeple bozulan işlerin düzene sokulacağına, her zaman kötülük için çalışacağına, merdiven atlayacağına, maddi güç sahibi olacağına ve böylece ticaret hayatında kendisiyle mücadele halinde olan kişileri de etkisiz hale getireceğine, maddi kaynakların zarar göreceğine, yaptığı bazı hayatlardan ötürü kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, kazançta zarar edeceğine işarettir.

Kahve falında çeyiz sermek gördüyseniz:

  • Başkalarına yardım etmeniz kendinizi iyi hissetmenizi sağlayabilir.

Kahve falında gelin çeyizi sermek aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların hatta kavgaların çıkacağına, büyük bir rahatlığa erilecek bir çalışma gerçekleştirileceğine inanılır.

Kahve falında kendi çeyizini sermek daha önce hiç başa gelmeyen olaylarla karşılaşılacağına, tüm tersliklerin arka arkaya geleceğine, iyi şartlara kavuşacağına inanılır.

Kahve falında kızının çeyizini sermek yaşayacağı sıkıntılı ve kötü durumlar yüzünden üzüleceğine, atılacak adımlar sayesinde hem yüklü miktarda para kazanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çeyiz sermek hüsrana uğrayacağına, onlar gibi davranıp, mal ve para sahibi olacağına rivayet eder.

Kahve falında kilim sermek girdiği işleri çok iyi yerlere getireceğine, olayın dışında kalanların da üzülerek etkileneceğine alamet eder.

Kahve falında birisine seccade sermek sonunda tahmin edilenden daha büyük bir sıkıntıyla yüz yüze gelineceğine, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, hastalanacağına ya da talihsiz olaylar yaşayacağına fakat gerçekleri ailesi üzülmesin diye başta ailesi olmak üzere sonrada akrabalarından ve komşularından gizleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz halı sermek çok zor zamanlar yaşayacağına, gönlü ve eli bol oluşu sayesinde sevap işlemekten geri kalmayacağına ve bu sayede hem vicdan azabı çekmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında yeşil örtü sermek çok büyük mutluluklar yaşayacağına, adını herkese duyuracağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir