AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi çeyizini sermek

Kahve falında kendi çeyizini sermek

Kahve falında kendi çeyizini sermek bir sebeple çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir zarar göreceğine, aile hayatı içinde kendisini çok sevindirip deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek bir haber alacağına, başkalarına yardımcı olmak konusunda çok istekli olacağına, rahata ereceğine, fal sahibinin istediği gibi bir işe kavuşacağına ve sorunlarının üstesinden hızlı bir şekilde geleceğine, parasının da, malının da eksilmeyeceğine, yaptığı işler sayesinde kazanç elde edeceğine, çok bereketli ve bolluk içinde hayat bir yaşayacağına yorulur.

Kahve falında kendi çeyizini sermek gördüyseniz:

  • Herkesi içine alan bir değişiklik gerekiyor.

Kahve falında kendi çeyizini sermek yol göstereceğine ve şifa olacağına, kısmetin kapanacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, planların boşa gideceğine yorulur.

Kahve falında kızının çeyizini sermek dertlerin ve sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, üzüntülerin gideceğine, hiç hayal edilmeyecek mevkilere terfiler alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gelin çeyizi sermek eşler arasında büyük bir bağ kurulacağına, aile içinde de maddi konulardan kaynaklanan sevimsiz konuşmalar ve tartışmalar yaşanacağına delalettir.

Kahve falında çeyiz sermek sorunların yakın bir zaman içinde kesin çözüme kavuşacağına, daima önüne bakacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eve yeni halı sermek yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına bu durumda daha ziyade kendisiyle uğraşacağına, çok zor durumlar ile karşı karşıya kalacağına, büyük üzüntüler yaşayacağına, dertlerinin günden güne artacağına, aldığı borçları ödemekte çok büyük sıkıntılar çekeceğine delalet eder.

Kahve falında halı kilim sermek gönül işlerinden yana çok kısmetli olacağına ve şansın yaver gideceğine, hayat boyu desteği olacağına inanılır.

Kahve falında camasır sermek şans oyunlarından birini kazanacağına ve bu sayede cebine az da olsa bir miktar para gireceğine, başka işlere girmek için fırsat yaratılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yere döşek sermek buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, iş konusunda atak yapmak için şartların uygun olmadığına, ortaklıklarda tartışmaların yaşanacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir