AnaSayfa / Genel / Kahve falında gelin ve cenaze görmek

Kahve falında gelin ve cenaze görmek

Kahve falında gelin ve cenaze görmek çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, başarılı ve hayırlı atılımlar yapacağına, büyük bir ikilemde kalacağına, girdiği işlerde her zaman zarar edeceğine, zafer ve bol kazanç getireceğine, rakiplerini çok kıskandıracak ilişkiler kurup işini farklı şekillerde büyüteceğine, hastalıktan veya sıkıntıdan bu sevapları sayesinde kurtulacağına, kayıtsız kalınamayacak kadar iyi ve kazançlı bir teklif alınacağına, tartışmaların sona ereceğine, bir sebeple kendisini beceriksiz ve aciz olarak göreceğine ancak daha sonra çok çabalayarak amaçlarına kısmen de olsa ulaşıp rahat bir hayat sürecek kadar para kazanacağına, malının ve parasının da büyüyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında gelin ve cenaze gördüyseniz:

  • Endişelerinizi paylaştığınıza inandığınız kişiler farklı şekilde davranabilirler.

Kahve falında gelin cenazesi görmek aile hayatında büyük bir mutluluğun yaşanacağına, çok sevinçli haberlerle günden güne daha da mutlu olunacağına delalet eder.

Kahve falında gelin ve cenaze görmek büyük işlere girmek pek sıkıntı çekmeyeceğine ve iş hayatı için gereken ne varsa yapacağına, çok akıllıca ve başarılı çalışmalar gerçekleştirerek hem büyük kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında sahipsiz cenaze görmek hanesinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına ve büyük bir huzur ve mutluluk döneminin geleceğine, yakın bir arkadaşının ihanetine uğrayacağına ve yapacağı bir seyahatten kötü bir haberle döneceğine işarettir.

Kahve falında polis cenazesi görmek üzüntülerini çok kısa zaman içinde mutluluğa dönüşeceğine, hayırlı bir erkek ile evleneceğine işarettir.

Kahve falında cenazenin arkasından gitmek sıkıntılarını çözeceğine, içine düştüğü karamsarlıktan kurtaracağına, tüm keyfinin kaçacağına işaret eder.

Kahve falında cenazede beyaz giymek çok zor zamanlar geçirileceğine, çok rahat bir hayat süreceğine işarettir.

Kahve falında cenaze mezar görmek şansının ve kısmetinin kendisinden yana gideceğine, geçim sıkıntısının olmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tanımadığı cenaze görmek gelecek ile ilgili kurulan tüm planların gerçekleşeceğine ve hayırlı bir kısmete, fal sahibi evliyse, evliliğinde yaşadığı sıkıntıların son bulacağına, güzel bir haneye sahip olunacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir