AnaSayfa / Genel / Kahve falında cenazeyi mezardan çıkarmak

Kahve falında cenazeyi mezardan çıkarmak

Kahve falında cenazeyi mezardan çıkarmak kırgınlık ve endişe dolu günlerin biteceğine, büyük sorunlar ile başbaşa kalacağına, sıkıntılarından kurtulup iş hayatı içinde çok büyük başarılar kazanarak adından çok söz ettireceğine, daima zinde ve genç kalacağına, adım atarken çok zorlanacağına, engel olmak isteyen kişilere rağmen bazı adımlar atılacağına, zararların telafi edileceğine, ağır bir hastalıkla boğuşan bir akrabadan acı haber alınacağına, iş kaybı yaşanacağına ve eğitim hayatında yaşanacak bir talihsizlik yüzünden okulla ilişkinin kesileceğine işarettir.

Kahve falında cenazeyi mezardan çıkarmak gördüyseniz:

  • Gayrimenkul başlıklı konularla uğraşmanız da gerekebilir.

Kahve falında cenazeyi mezardan çıkarmak malının, parasının ve canın güvende olacağına, eğitimlerinin iyi olacağına işarettir.

Kahve falında mezardan cenaze çıkarmak birçok fırsatı değerlendirerek iş kuracağına, güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına ve hayır getirecek bir kişinin haneye geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında evden cenaze çıkarmak üzüleceğine ve borçlanacağına, güzel bir birlikteliğe başlanacağına işarettir.

Kahve falında mezarlıkta cenaze görmek hayat içinde tertemiz bir sayfa açılacağına, kendisine hayır, bolluk, bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına, bunun için sermaye bulmakta zorlanmayacağına, çeşitli fırsatlar elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında mezara cenaze koymak ilerleyen zamanlarda da istediği neticeye ulaşacağına, kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mezarda cenaze görmek sorunların ve dertlerin en kısa süre içinde son bulacağına, işte de mutlu olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında cenaze mezar görmek maddi durumunun gün geçtikçe düzelip hayırlı bir kısmetle yuva kuracağına, uğranılan zararın telafi edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında cenazeyi mezara koymak akılsızca davrandığı için geleceğini tehlikeye atacağına, hayallerine kavuşmaları için gereken şeylerin sağlanacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir