AnaSayfa / Genel / Kahve falında cenazeyle konuşmak

Kahve falında cenazeyle konuşmak

Kahve falında cenazeyle konuşmak belki de şirketi iflasın eşiğine gelmekten kurtuluşa erileceğine, kişinin seçeceği meslekte isim yaparak herkesin takdirini, saygısını toplayacağına, iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına, keyif, neşe ve sağlıkla geçeceğine, hayal edilen herşeye kavuşacağına, dertlerinin ve sorunlarının biteceğine, sadece maddi gücünün değil aynı zamanda manevi gücünün de ömür boyu süreceğine, iş konusunda uzun süren tartışmaların sona ereceğine, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik sağlanacağına, sağlık sorunlarından muzdarip olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında cenazeyle konuşmak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler ilginizi çekebilmek için mevcut pozisyonu abartıyor olabilirler.

Kahve falında cenazeyle konuşmak çekilen sıkıntıların son bulacağına, bolluk ve bereket içinde yaşanacağına yorulur.

Kahve falında cenaze taşıdığını görmek sevaplarını ve tövbelerini eksik etmeyeceğine bu durumdan da büyük bir manevi huzur duyacağına, zararlı bir kişinin oyununa gelineceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eve cenaze geldiğini görmek sonunda mutlu olacağına, hayallerine kavuşarak çok mutlu ve sevinçli bir hayata sahip olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yakının cenazesini görmek imkânları kendisine dilediği şekilde hareket etme ve adım atma fırsatı vereceğine, mesleğinde en iyisi olmayı ve devleşmeyi bileceğine bu sayede herkesin kavuşmak ve sahibi olmak istediği hayata sahip olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında babanın cenaze namazını kılmak haneden birinin ayrılacağına, ortaya konulan başarılı projeler sayesinde yüksek bir mevkiye terfi edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yüzü açık cenaze görmek çıkılan bir yoldan geri dönüleceğine, tahmin etmediği bir yerden büyük bir zarar edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında düğün ve cenaze görmek moral, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına, işinde çok büyük adımlar atacağına, başarılı olacağına, teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine, kendisi için çok hayırlı bir iş kuracağına inanılır.

Kahve falında cenaze yakmak üzücü, sinir bozucu ve fal sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına, iş hayatında bir ortaktan ya da destek olan birisinden ihanet görüleceğine, kötü olayların birbiri ardına yaşanacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir