AnaSayfa / Genel / Kahve falında eline isim yazmak

Kahve falında eline isim yazmak

Kahve falında eline isim yazmak fal sahibinin hayatına yeniliklerin geleceğine, geleceğinin hayır ve güzellik getireceğine, yakın bir zamanda daha büyük işlere girmek için adım atacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, hayırlı ve karlı fırsatlar elde edeceğine, emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve bu sayede kişinin yakın zamanda düze çıkıp moral bulacağına, ortaya çıkan sıkıntılardan kurtulacağına, kazancının Allah’ın yardımı ile çok büyük oranda artacağına, daha sonra kazanılan bu paralar ve mallar ile yeni işlere girileceğine ve kazanılan paranın daha da arttırılacağına delalet eder.

Kahve falında eline isim yazmak gördüyseniz:

  • Size sevgisini dile getiren kişilere karşı koymanız zor olabilir.

Kahve falında eline isim yazmak dara düşeceğine, sıkıntı yaratan durumların düzeltileceğine, rahat edilecek bir döneme girileceğine, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına delalettir.

Kahve falında gökyüzüne isim yazmak uzun zamandan beri askıda kalmış olan bir işin nihayete erdirileceğine, güzel günlerin yakında olduğuna, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına, daha sonra işlerin açılacağına tabir olunur.

Kahve falında beyaz kağıda isim yazmak rahat bir hayata adım atılacağına, yaşamın tadını çıkarmak için eşsiz imkânlar elde edeceğine, maddi anlamda da güç ve kuvvet kazanacağına delalettir.

Kahve falında taşa isim yazmak karşısına engellerin, başarısızlıkların, hayal kırıklıklarının çıkacağına ve yaşamının bir anda deyim yerindeyse fırtınalı bir denize dönüşeceğine, maddi anlamda zarar edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında alyansa isim yazdırmak bir sebeple kanlı bıçaklı olacaklarına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına, hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine işaret eder.

Kahve falında tahtaya isim yazmak eğer sıkıntıları varsa bunlardan kurtulacağına, o kişiyle güzel günler geçireceğine ve mutluluğun kapılarını aralamayı başaracağına işaret eder.

Kahve falında gelinin ayakkabısına isim yazmak müjdeli haberler alacağına, gönül kapılarını açacağına alamet etmektedir.

Kahve falında toprağa isim yazmak şansının ve kaderinin tabiri caizse hep el ele yürüyeceğine, gülen yüzünün hiç solmayacağına, onun bir sıkıntısını ya da derdini çözeceğine, hasta ise bakacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir