AnaSayfa / Genel / Kahve falında kapının önünde araba görmek

Kahve falında kapının önünde araba görmek

Kahve falında kapının önünde araba görmek iyi bir zanaatkar olunacağına, tüm sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, kazancın her kuruşunun helal olduğuna ve kısmet geleceğine, düşüncelerini net olarak açamayacağına, insanlar tarafından daha çok sevileceğine, işinde çok büyük adımlar atacağına, başarılı olacağına, teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına, herkes tarafından sevilen ve onlar tarafından bağrına basılan kişi olmayı hak edeceğine yorulur.

Kahve falında kapının önünde araba gördüyseniz:

  • Bir görüşmede çok fazla istekli davranmanız sizin aleyhinize gelişebilir.

Kahve falında kapının önünde araba görmek doğruluktan şaşmayan tavrından ve prensiplerinden de ödün vereceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve sonraki dönemlerde bu durumdan kaynaklanan sıkıntılardan çok çekeceğine yorulur.

Kahve falında kapı önünde uyumak zorlukları atlatacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak çok doğru bir tercih yapılacağına rivayet eder.

Kahve falında kapının önünde kedi görmek orada tatsız olaylar yaşayacağına, bazı kişilerle karşı karşıya geleceğine, yıpranacağına ve bir türlü içinden çıkılmaz hallere düşeceğine inanılır.

Kahve falında kapının önüne işediğini görmek çok iyi bir mevkide görev yaptığı bir yerde işten çıkarılacağına ve maddi ve manevi olarak çok sıkıntıya düşeceğine, manevi açıdan da gönül ferahlığı yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kapının önünde durmak zor durumların sona ereceğine, bilgili ve donanımlı kimse haline geleceğine rivayet eder.

Kahve falında kapı önünde bebek görmek beklentilerine ulaşacağına, sahip olduğu yetenek ve başarıları sayesinde çok iyi işlere gireceğine işarettir.

Kahve falında kapı önü görmek hayal ettiği ve çok istediği herşeye kavuşacağına, mesleğindeki statüsünün de artacağına tabir olunur.

Kahve falında kapı önünde beklemek kendini toparlayamayacağına, büyük tartışmalara gireceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir