AnaSayfa / Genel / Kahve falında geçmiş günleri görmek

Kahve falında geçmiş günleri görmek

Kahve falında geçmiş günleri görmek onu uyaracağına, huzursuz geçen günlerin biteceğine, kişinin davranışlarına ve tutumuna yeniden özen göstererek, üzerindeki kötü imajı sileceğine, işlerinin artacağına, elinde bulunan imkânların bollaşacağına, çok güzel bir mevkiye geleceğine, gidilen yolda engellerle karşılaşılacağına, zorlukların baş göstereceğine, borçların artacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına, işlerin sarpa saracağına ve zarar edileceğine, tabiri caizse can bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında geçmiş günleri gördüyseniz:

  • Ne beklediğinizi açıkça belirtmeniz aşk hayatınızda veya sevgi temalı ilişkilerinizde hoş gelişmelere veya sürprizlere neden olabilir.

Kahve falında geçmiş günleri görmek sorun yaratan olayların yakında biteceğine, hem kendisini hem aile bireylerini mutlu edecek bir karar vereceğine, göstereceği sabır ve azim sayesinde kendi işine sahip olacağına delalettir.

Kahve falında geçmiş zamana gittiğini görmek yakın bir zaman içinde bir evlilik haberi alınacağına, sevilen bir kişinin kısa süre önce bozulan sağlık durumuyla ilgili olumlu haberler alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tarihi geçmiş para görmek belki de hiç görmediği bir kişi tarafından büyük zarara ve ziyana uğratılacağına, bazı hazırlıkların kişinin tahmininden daha uzun süreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sürekli geçmişi görmek herhangi bir zarara uğranmayacağına, rutin bir şekilde ilerleyen işlerin aynı şekilde devam edeceğine, lüksünün, rahatının ve konforunu da yerinde olacağına delalet eder.

Kahve falında geçmiş tarihi görmek Allah’ın kendisine nasip ettiklerinden de razı geleceğine, sevineceğine, gelişim içine gireceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında geçmişini görmek sıkıntı çektiği bir dönemde eline geçen fırsatları çok iyi değerlendireceğine, fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine inanılır.

Kahve falında geçmiş zamanda yaşamak alacağınız bir davetin sizi sevindireceğine, istediği başarıları ve zaferleri almaya nail olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında geçmiş olsuna gitmek kendi içindeki gücü keşfedeceğine, çok mutlu bir hayat yaşayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir