AnaSayfa / Genel / Kahve falında pencereden kara bakmak

Kahve falında pencereden kara bakmak

Kahve falında pencereden kara bakmak onu her zaman el üstünde tutacağı gibi, evlatlarına da şefkatli bir tutum içinde olacağına, sevdiği bir kişi ile çok farklı ve güzel bir çalışmaya imza atacağına, zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine, eşsiz fırsatlar elde edeceğine, geçiminin çok daha kolay hale geleceğine ve dünyanın tüm güzelliklerinin ve nimetlerinin tadına varma şansına nail olacağına, üzüntülerin sona ereceğine, yakın zaman içinde huzurlu bir döneme girileceğine, kırgınlık ve ayrılık yaşayacağına işarettir.

Kahve falında pencereden kara bakmak gördüyseniz:

  • Motivasyonunuzu düşüren kişiler olabilir.

Kahve falında pencereden kara bakmak çok zor zamanlar geçirileceğine, emin olduğu, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine ve içine kapanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında pencereden denize bakmak verilen sözlerin tutulacağına, çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine, aile hayatında yaşanan tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında pencereden gökyüzüne bakmak eşlerin boşanacağına, özellikle yakın çevresinden beklemediği olumsuz davranışlar görmesi yüzünden canının sıkılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında pencereden aşağıya bakmak mesleki başarı yakalamak adına pek çok kursa katılacağına, dil eğitimi almak için yurt dışına gideceğine, zarar verebilecek kişilerin uygun bir dille hayattan uzaklaştırılacağına ve aile hayatına huzur getirileceğine işarettir.

Kahve falında pencereden manzaraya bakmak büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, sıkıntılarını bu sayede yeneceğine, çok büyük başarılar kazanarak kendisine iş hayatında çok önemli bir yer edineceğine, yaptığı her işle adından söz ettireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı gelişmeler yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında pencereden aşağı bakmak düşmanlardan ve rakiplerden kurtulmanın yollarının bulunacağına, kişinin keyfinin yerine geleceğine rivayet eder.

Kahve falında pencereye bakmak sınavlarda üstün gelip, başarı kaydedeceğine, hayatındaki rahatlığın artacağına işarettir.

Kahve falında pencereden eve bakmak işlerinin yolunda gideceğine ve yaptığı önemli işler sayesinde takdir toplayacağına, yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir