AnaSayfa / Genel / Kahve falında pencereden dışarı bakmak

Kahve falında pencereden dışarı bakmak

Kahve falında pencereden dışarı bakmak fal sahibinin deyim yerindeyse ayaklarının yerden kesileceğine ve sevdiği kişinin bir dediğini iki etmeyeceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına, dini inancını tam olarak yaşamak için kişinin sürekli araştırma yapacağına, çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, başarısının ve kazancının sürekli olacağına, rahatının yerine geleceğine, işlerinin çok açılacağına, ruhen büyük bir gelişme yaşayacağına, yolunun açık olacağına, yaşadığı sorunların hiç zarar vermeden biteceğine, herkes tarafından iyi anılan biri konumuna geleceğine, başarısının ve mutluluğunun önüne geçen kişilerin, olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına delalet eder.

Kahve falında pencereden dışarı bakmak gördüyseniz:

  • Yaratıcılığınızı zorlamanız durumunda, aynı anda pek çok şeyi bir arada yapabilirsiniz.

Kahve falında pencereden dışarı bakmak verilen desteklere rağmen bir türlü toparlanılamayacağına, aksiliklerin başgöstereceğine ve aynı yoldan gidilen bir kişi ile karşılaşılan ortak bir sorun için işbirliği yapılacağına işarettir.

Kahve falında pencereden dışarı atlamak geçmişten gelen yükleri, sorunları omuzundan atarak hafifleyeceğine, kıran kırana bir mücadelenin ardından rakiplerin çok zarar edeceğine ve kısa süre içinde pek beklenmeyen bir performans sergileneceğine, bu performans sayesinde de iş konusunda teklif alınacağına tabir olunur.

Kahve falında pencereden dışarı çıktığını görmek geleceğine bakacağına, umutların, çabaların ve emeklerin boşa çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında pencereden dışarıya çıkmak yaşamındaki her şeyin tamamen farklılaşacağına, parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında pencereden dışarı çıkmak gerçekleştirmek istediğiniz arzularınızla ilgili gerekli potansiyelin olduğuna, kırılan kalplerin tekrar barışacağına işarettir.

Kahve falında pencereden dışarıyı izlemek ancak eğer bu şekilde hayatını sürdürmezse çok kötü durumlara düşeceğine ve büyük sıkıntılar çekip üzülmek zorunda kalacağına, üzücü olayların çok kısa zamanda unutulup yerini güzellikler ile geçen günlere bırakacağına alamet etmektedir.

Kahve falında pencereden dışarıyı seyretmek kendisini üzen ve kıran şeylerden uzaklaşacağına, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına çok üzüleceğine rivayet eder.

Kahve falında eve dışarıdan bakmak girdiği projelerden zararla çıkacağına ve eğer kendisini işine vermezse yakın bir zaman içinde iflasın eşiğine geleceğine, iş yerinde çok üst mevkilere terfi ettirileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir